درمان افسردگی

ساخت وبلاگ

مراحل مربوط به نجات یافتن از افسردگی دوقطبی و تفکرات خودکشی
با یک فردی صحبت کنید – پزشک خودتان، مدیر موردی، بستگان یا دوستان.

کمک دریافت کنید – پزشک یا مدیر موردی شما می تواند به شما کمک کند تا علائم خودتان را مدیریت کنید.

در شرایط اوژانسی می توانید با تیم ارزیابی شرایط بحرانی سلامت روان عمومی محلی خودتان تماس برقرار کنید (که در برخی مواقع به عنوان تیم CAT نامیده می شوند).

تنها نباشید – سعی کنید که در کنار افراد دیگر و فعال بمانید.

افسردگی دوقطبی و تفکرات خودکشی
افسردگی دوقطبی و تفکرات خودکشی – مشاورکو
کمک کردن به فرد دارای اختلال دو قطبی
آیا شرایط اوژانسی دارید؟
در صورت وجود شرایط زیر، سریعا به دریافت کمک اقدام کنید:

به صورت عمدی به خودش آسیب می زندصحبت کردن در رابطه با خودکشی یا آسیب زدن به یک فرد دیگراز خود بیخود می شود (نمی داند که چه کسی است، در کجا است و در چه زمانی از روز است)دارای یکسری توهمات (شنیدن یا دیدن مواردی که واقعی نمی باشند) و هذیان ها (داشتن عقاید کاملا عجیب و غریب، که در اغلب مواقع بر مبنای توهمات می باشد) استدچارسردرگمی است یا هیچ احساسی ندارددارای یکسری برنامه های غیرواقعی می باشد

اختلال دوقطبی فقط بر روی بیمار مبتلا به این اختلال تاثیر نمی گذارد.

این بیماری همچنین بر روی خانواده و دوستان وی هم تاثیر می گذارد.

اغلب افرادی که رابطه نزدیکی با فرد مبتلا به اختلال دوقطبی دارند، تحت شرایط استرس قرار می گیرند. ممکن است این افراد دچار سردرگمی شوند یا نسبت به بیماری و نقش شان در بهبود فرد بی اطلاع باشند.

شاید آنها نسبت به انجام دادن مواردی که منجر به وخیم تر شدن شرایط شود، ترس داشته باشند.


کمک کردن به فرد دارای اختلال دو قطبی
به چه نحوی می توان به فرد دارای اختلال دوقطبی کمک کرد
در صورتی که شما اعضای خانواده، دوست یا مراقب فرد دارای اختلال دوقطبی هستید، باید یک سری مواردی را برای کمک به وی انجام دهید:

در دسترس تیم مراقبت سلامت فرد باشید (با رضایت فرد).
در صورتی که فرد علائم شیدایی یا شیدایی خفیف داشته باشد، در رابطه با کارهایی که باید انجام بدهید، یک برنامه ای داشته باشید.
در زمانی که یک فردی دچار شیدایی می باشد و تفکرات واضحی ندارد، سعی کنید مانع از انجام دادن تصمیمات مهم توسط وی شوید، چرا که آنها در این شرایط با ریسک مربوط به زیان مالی، از دست دادن شغل و اعتبار خودشان مواجه هستند.
به فرد اطمینان دهید که در دسترس وی قرار دارید.
مواردی که انجام دادن آنها مفید نمی باشند
سعی کنید که از انجام دادن این اقدامات رایج اجتناب کنید:

زمانی که فرد قادر به داشتن تشخیص درستی نمی باشد، از سرزنش کردن فرد به دلیل اقداماتی که انجام می دهد، اجتناب کنید.
به این فرد بگویید که رفتار یا اقدامات خودش را به صورت نرمال تغییر دهد – به جای آن، نحوه تاثیر اقدامات آنها بر روی خودتان را توضیح دهید.
خانواده شما به چه نحوی می تواند کمک کند
اعضای خانواده می توانند:

به دوست داشتن شما وارائه حمایت عاطفی ادامه دهند به شما کمک کنند تا مشکلات موجود را حل کنیدزمانی که شرایط سختی دارید، به شما کمک کنند تا کارهای روتین روزانه را انجام دهید

به شما کمک کنند تا علائم هشدار دهنده اولیه را شناسایی کنیدبه شما کمک کنند تا بهترین مراقبت را دریافت کنیدبه شما کمک کنند که به زندگی اجتماعی، مطالعه یا کار خودتان برگردید

به شما کمک کنند تا به تیم مراقبت سلامتی خودتان توضیح دهید که چه مواردی برای شما اهمیت دارند و برای داشتن بهترین شرایط، به چه مواردی نیاز داریدبه شما کمک کنند تا علائم خودتان و هر نوع تاثیر جانبی داروها را دنبال کنید.

در برخی مواقع یک فرد دیگر می تواند پیشرفت ها و مشکلاتی را مشاهده کند که شما قادر به مشاهده آن نیستید.

 این مورد می تواند به شما و تیم درمانتان کمک کند تا موثرترین روش درمان را انتخاب کنید.

در صورتی که فرد کمک نخواهد، چه اتفاقی صورت خواهد گرفت؟
زمانی که یک فرد مبتلا به اختلال دو قطبی، علائم مربوط به شیدایی خفیف یا شیدایی را داشته باشد، در برخی مواقع متوجه افکار و اقدامات عجیب و غریب خودش نمی شود. برخی افراد از تفکرات شیدایی لذت می برند و نمی خواهند که این تفکرات متوقف شوند.

ممکن است آنها بر این باور باشند که نیازی به دارو، متوقف کردن تفکراتشان یا مخفی کردن آن ندارند.

در برخی مواقع، نیاز است که قبل از موافقت بر روی مصرف دارو، این افراد چند مورد برگشت شیدایی را تجربه کنند.

منبع :افسردگی دوقطبی و تفکرات خودکشی- مشاوره

درمان افسردگی...
ما را در سایت درمان افسردگی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : مونا منکاوی afsoordegi بازدید : 209 تاريخ : يکشنبه 27 مرداد 1398 ساعت: 17:43

موانع موجود را بردارید، از بدبینی دست بردارید ! خوشبین بودن یک عامل کلیدی برای شکست ناپذیری می باشد.

با وجود تلاش های بسیار ما برای حفظ سلامتی از طریق ورزش و تمرین، ما همواره با یک خطر مربوط به اسیب دیدن مواجه هستیم. آیا می توان این آسیب را با استفاده از خصوصیات و ویژگی های شخصی تحت کنترل در آورد؟ اجازه بدهید که وارد بحث مربوط به منافع خوش بینی شویم.

اخیرا یک مطالعه در انگلستان، تاثیرات خوش بینی را بر قابل پیش بینی بودن صدمات ، و عملکرد بعد از آسیب دیدن، مورد آزمون قرار داده است و به این نتیجه رسیده است که با افزایش سطح خوش بینی، در مردان و زنان ورزش کار ، احتمال صدمه دیدن در این افراد کاهش می یابد.

به نظر می رسد افراد خوش بین، در بهبود سلامتی خود ، فعال تر باشند. آنها به طور مناسب تری، استراحت و تغذیه را مدیریت می کنند، و در موقعیت های مناسب و تعداد و طول مدت مناسب، ورزش انجام می دهند. آنها همچنین به این نتیجه رسیدند که واکنش های استرس، در طول موقعیت های فیزیکی سخت آنها وجود نداشت.

افراد خوش بین فعالانه به دنبال ارتقای سلامتی خود هستند، در حالی که همچنان ریکاوری انجام می دهند، و در این شرایط، به احتمال پایین تری دچاراحساسات منفی، از قبیل افسردگی، بی قراری، یا گوشه گیری می شوند، مواردی که احتمال تکرار شدن صدمات را افزایش می دهد.

آینده ای را تصور کنید که از امروزتان بهره می گیرد
خوش بین بودن و بد بین بودن، از طریق انتظارات عمومی مشخص می شوند، که نتیجه آنها، به ترتیب، مثبت و منفی خواهدشد. در حالی که تحقیقات نشان می دهند که خوش بین ها، بهزیستی روانی بیشتری را نسبت به بدبین ها تجربه می کنند، در هنگام سختی های زندگی مثبت ماندن نسبت به آینده بسیار سخت است.

درباره ی رواندرمانی شناختی
تحقیق نشان داده است که داشتن بهترین تصور از خود ممکن، می تواند خوش بینی را افزایش دهد. تصور بهترین خود ممکن شامل تفکر و نوشتن در مورد خصوصیات آینده، با استفاده از ویژگی های ایده ال و بهترین دست آورد ها می باشد.

فواید خوش بینی بر سلامتی: ما را به یک مافوق انسان تبدیل می کند.

محققان در دانشگاه اوبرو به این نتیجه رسیدند که دانشجویانی که در مورد بهترین خود ممکنشان تفکر می کنند می نویسند و این وضعیت را تصور می کنند، نسبت به افرادی که این کار را برای یک روز معمولی از زندگی خود انجام می دهند، افراد خوش بین تری هستند. محققان این مطالعه بر این عقیده اند این امر بدین علت است که آنها بهترین خود ممکن خود را به اهدافشان متصل می کنند.

یک فرد با بهبود شرایط دسترسی به یک هدف، یک وضعیت خوش بینانه تری را تجربه خواهد کرد. در حقیقت، تفکر در مورد یک وضعیت مثبت مانند رفتار یا حرکت به سمت ان هدف می باشد و منجر به افزایش اعتماد به نفس در فرد موفق خواهد شد.

خوش بین بودن به شما اجازه می دهد طول عمر بیشتری داشته باشید
مطالعات متعددی به این نتیجه رسیدند که خوش بین بودن، با طول عمر در ارتباط است، همچنان که احساس فیزیکی و روانی خوب هم، در مقایسه با بدبینی تاثیر گذار است، که قبلا بحث شده است.

یک مطالعه در ایالات متحده، در حدود ۱۰۰۰۰۰ نفر را بررسی کرد و به این نتیجه رسید که افراد خوش بین، نسبت به افراد بد بین، به احتمال کمتری در اثر بیماری گرفتگی رگ قلب یا دیگر عوامل می میرند و اختلاف مرگ بین این افراد ، بالای هشت سال می باشد. مطالعات مشابه دیگری نیز صورت گرفته است که ارتباط ما بین خوش بینی و وضعیت سلامتی خوب را تایید کرده اند.

منبع :فواید خوش بینی بر سلامتی:ما را به یک مافوق انسان تبدیل می کند.- کانون مشاوران ایران

درمان افسردگی...
ما را در سایت درمان افسردگی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : مونا منکاوی afsoordegi بازدید : 198 تاريخ : يکشنبه 27 مرداد 1398 ساعت: 17:40

آیا از این که با فرد دیگری برای بقیه عمرتان زندگی کنید میترسید؟

آیا ازدواج بدون هیچ دلیلی باعث ترس و وحشت شما می شود؟احتمالا یک تجربه بد باعث شده تا ازدواج بترسید. هر کسی به فردی برای ادامه زندگی نیاز دارد. شما می توانید به ترس خود از ازدواج غلبه کنید.

گاموفوبیا! گاموفوبیا به معنی ترس از ازدواج است. ایا به عنوان کودک دیده اید که پدر و مادرتان در یک ازدواج بد درگیر بوده اند؟

آیا در حضور شما هر روز دعوا می کرده اند، به هم توهین می کرده اند و نهایتا یک روز یکی از آنها شما را ترک کرده است؟

این چیزی است که شما از ازدواج دیده اید. یا نه بارها افراد مختلف به دلایل ناموجهی قلب شما را جریحه دار کرده اند؟

حالا، شما به هیچ فردی اجازه ورود به زندگیتان را نمی دهید چرا که فکر میکنید تجربه ی دردآوری از ازدواج خواهید داشت و تا آخر عمر در این ازدواج بد گیر خواهید کرد.

شاید شما هنوز آن فرد مناسب را ملاقات نکرده اید یا علی رغم بودن در یک ارتباط سالم، برخی چیزها به نظرتان نادرست است و شما به طور ناخودآگاه نمی توانید جلوی خودتان را بگیرید تا به فرد مقابلتان خیانت نکنید.

نهایتا، این ترس از ازدواج است که شما را از تلاش برای بازگشایی این مسائل باز می دارد.

نشانه های فوبیای ازدوج
ترس از تعهد داشتن در روابط عاطفی
احساس عصبانیت حین دیدن هر چیز مرتبط با تعهد
ضربان قلب
تمایل به فرار از تمامی مکالمات مربوط به ازدواج
عدم ارتباط در اغلب روابط
عدم تمایل به پیش بردن ارتباط به مراحل بعدی و جدی تر
اطلاعات مبهم از برنامه ها و اهداف آتی برای شروع یک زندگی خانوادگی و برپا کردن یک خانواده
شاد نبودن در یک ارتباط سالم
انجام کارهایی که بدون در نظر گرفتن احساسات فرد مقابل باعث ناراحتی او می شود

به چه نحوی می تواند سوء استفاده مالی را در یک رابطه تشخیص داد در زمانی که شما در مورد سوء استفاده خانگی فکر می کنید، به احتمال زیاد اولین…
موارد زیر توصیه هایی هستند که به شما کمک می کنند به ترس قبل از ازدواج غلبه کنید:

مطمئن شوید که واقعا برای ازدواج آمادگی دارید
ارتباط شما ممکن است عالی باشد اما هنوز چیزی وجود دارد که شما را از گفتن ” من ازدواج می کنم” باز می دارد هرچند شما با کسی باشید که می دانید به او بله را خواهید گفت.

از خودتان بپرسید ایا در بیست سال اینده از زندگی من همچنان عاشق این فرد خواهم بود؟

آیا فرد دیگری وجود دارد که من ممکن است با او زندگی شادتری داشته باشم؟ آیا کاری هست که قبل از ازدواج میخواهم به انجام برسانم؟

آیا قلب من این حس را دارد که با فرد درستی هستم؟

من در طی پنج سال آتی از زندگی چه می خواهم؟ و ایا من آمادگی این را دارم که از عهده ی مسئولیت های خود به عنوان یک همسر بر بیایم؟ اینها به شما کمک می کنند بدانید که ایا واقعا برای ازدواج آمادگی دارید یا نه.

به دنبال یک مشاور ازدواج باشید
بسیاری از افراد مشکلاتی در صمیمیت جنسی دارند و اینها تماما جنبه ی روانشناختی دارند.

اصلا مهم نیست که چه ترسی شما را از ازدواج کردن باز میدارد، شما می توانید با مراجعه به مشاور متخصص ازدواج، به ترس خود از ازدواج با کمک او غلبه کنید.

او به شما کمک می کند تا با ترس های خود مواجه شوید و ریشه این ترس ها و گاموفوبیا را بفهمید و بتوانید با آنها مقابله کنید.

حتی می توانید با یکی از والدین که شما را خیلی خوب درک می کنند صحبت کنید و او می تواند یک دیدگاه متفاوت از دید شما از وضعیت کنونی شما و همچنین از حوادث رخ داده در گذشته شما که چنین تاثیری بر شما گذاشته اند، ارائه دهد.

با فرد مقابلتان صحبت کنید
زمانی که در یک ارتباط هستید اما در مورد مساله ی ازدواج تعلل نشان می دهید، بهترین کار این است که با فرد مقابلتان صحبت کنید و با او در مورد وضعیت خودتان رک باشید، و ممکن است از این که او را در ابهام و انتظار نگه میدارید حس گناه کنید.

این به فرد مقابلتان کمک می کند که شما را از نقطه ای که مسائل و مشکلتتان از آن بر می آید، رفتار شما و از همه مهم تر از احساس درونی شما در مورد ازدواج را، درک کند.

همچنین صادقانه تر است اگر انتظارات یکدیگر از ازدواج را بدانید و بدین ترتیب می توانید تصمیم بگیرید که روی این مسائل کار کنید یا نه از این موارد صرف نظر کرده و رد شوید.

مرکز روانشناسی و روانپزشکی مگاروان
مشاوره طلاق رایگان
مشاور کودک خوب
مشاوره تلفنی فوری
مشکلات جنسی زناشویی
ترک اعتیاد
روانپزشک خوب
درمان ترس و فوبیا
در جست و جوی یک مشاور مسائل عاشقانه باشید.
یک مشاور واقعا می تواند به شما کمک کند تا با مسائل احساسی تان که در گذشته رخ داده مقابله کنید و به شما کمک می کند تا اینها را بهتر بفهمید. یک روش گام به گام برای غلبه بر ترس از ازدواج می تواند به شما کمک کند تا استرس ناشی از مراحل بهبودی را کم تر کرده و این را برای شما بسیار آسان تر می کند.

تمامی چیزی که نیاز به انجام آن دارید این است که احساساتتان و ترس هایتان را بیرون بریزید چرا که این بهترین روشی است که می توانید با اینها روبرو شوید. به خودتان دروغ نگویید.

با پدر و مادر خود صحبت کنید
والدین قطعا می توانند به شما کمک کنند تا درک کنید چرا چنین احساسی در مورد ازدواج دارید، چرا که آنها در تمام طول عمرتان نسبت به شما شناخت داشته اند و از تمامی مسائل و موارد زندگی شما به خوبی آگاهی دارند.

اگر ازدواج پدر و مادرتان بد است که باعث ترس از ازدواج در شما شده است، والدین شما قادر هستند توضیح هند که چرا مسائل اینگونه پیش رفته اند.

درک بهتر از وضعیت والدینتان به شما کمک خواهد کرد تا از این موارد در ازدواج خود دوری کنید و همچنین به شما دید بهتری خواهد داد.

اگر چنین امکانی برای شما وجود ندارد، صحبت با دوستی که زمان زیادی است شما را می شناسد نیز می تواند کمک بزرگی باشد. حتی ممکن است به شما کمک کند تا دوباره به دنیای قرار گذاشتن با افراد قدم بگذارید.

منبع :چگونه بر ترس قبل از ازدواج غلبه کنیم؟- روانپزشک خوب

درمان افسردگی...
ما را در سایت درمان افسردگی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : مونا منکاوی afsoordegi بازدید : 218 تاريخ : يکشنبه 27 مرداد 1398 ساعت: 17:39

به عنوان والد شاید تاکنون در تربیت فرزندتان با مسائلی مواجه شده اید که تا حدودی سردرگم کننده و مبهم هستند.

فرزندتان بزرگ می شود و به موازات تغییرات سنی، سوالات جدیدی از شما می پرسد. پرسش هایی که در بسیاری از مواقع پاسخی برای آن ها ندارید.

در برخی موارد کودکان آغاز کننده ی بازی هایی هستند که ممکن است نگران کننده باشند.

او ممکن است دور از چشم شما و در اتاقی دیگر به اندام های جنسی اش دست بزند، با کودکی از جنس مخالف خود بازی دکتر بازی را ره بیندازد،.

در مقابل جمع لخت شود و بازی هایی از این قبیل که ممکن است شما آن ها را هنجار شکنانه و یا زشت بدانید.

به عنوان یک والد ضروری است تا آگهی های تان در مورد تمایلات جنسی کودک و مراحل رشد جنسی کودکان را ارتقا دهید.

در این صورت خواهید توانست در وضعیت های مبهم و یا نگران کننده بهتر عمل کنید.

آیا کودکان تمایلات جنسی دارند؟
سال های زیادی وجود تمایلات جنسی در کودکان انکار می شد چرا که کودکان رفتارهایی از قبیل هم آغوشی و ارضا شدن نشان نمی دهند.

بر این اساس تصور غالب آن بود که کودکان فاقد احساسات جنسی هستند.

اما اگر با دیدگاهی وسیع تر به مساله نگاه کنیم، مسائل جنسی حیطه ی وسیع تری را در برگرفته و مواردی مثل نگاه کردن به بدن یکدیگر، لمس کردن، دست زدن به آلت تناسلی خود یا دیگران، ، بوسیدن یکدیگر و دکتر بازی را شامل می شوند.

لازم است بدانید تمامی این رفتارها می توانند منجر به ایجاد هیجاناتی در دستگاه تناسلی شوند و کودکان نیز می توانند تمامی این رفتارها را داشته و دچار هیجانات جنسی شوند.


آیا هیجانات جنسی کودکان و بزرگسالان از یک جنس هستند؟
کودکان در بازه ی سنی قبل از بلوغ از ارتباط بین رفتار جنسی و ارضای جنسی بی اطلاع اند. به عبارت دیگر رفتارهای جنسی در کودکان به قصد ارضای جنسی انجام نمی شود.

ممکن است بپرسید اگر کودکان قصد تقلید از بزرگسالان و تجربه ی هیجانات جنسی آن ها را ندارند پس به چه دلیل به اندام های تناسلی خود و دیگران دست می زنند؟

دکتر بازی می کنند و یا بازی های جنسی راه می اندازند؟

بر اساس پژوهش های حوزه ی تربیت جنسی کودک، کودکان رفتارهای ذکر شده را با هدف اکتشاف تن خود و در ادامه اکتشاف تن فردی دیگر انجام می دهند.

تمایل به کشف کردن، کشش های جسمانی و هیجانی درکودکان پدید می آورد که با هیجانات بازی های دیگر مثل قایم باشک متفاوت هستند.

اما نمی توان گفت کودکان به دنبال لذت طلبی جنسی هتند چرا که تا قبل از سیدن به سن بلوغ، ارتباط بین رفتار جنسی و ارضا شدن برای آن ها نامفهوم است.

تا بدین جای بحث می توان گفت، کودکان نیز مانند بزرگسالان به رفتارهای جنسی دست می زنند اما رفتارها در آنان بخشی از مراحل رشد جنسی آن ها ست که با هدف اکتشاف تن انجام می شود.

کودکم برای اولین بار به آلت جنسی خود دست زده!!
وقتی کودک برای اولین بار، آلت جنسی خود را لمس می کند، ممکن است والدینش را با دشواری های مواجه کند و یا سوالاتی را به ذهن تان بیاورد.

آیا باید این عادت را در فرزندم عوض کنم؟ چرا بچه ی من بی ادب شده؟ آیا این رفتار برای فرزندم خطری دارد؟ از این رفتار رد شوم یا با آن برخورد کنم؟

در مقابل طیف وسیعی از سوالات ایجاد شده در این خصوص باید گفت، چگونگی واکنش شما به این مساله تا حدود زیادی وابسته به سبک تربیت شخصی خود شماست.

نکته ی اساسی آن است که وقتی کودک از لمس آلت تنالسی خود احساس خوبی به دست می آورد.

احساسی که نه تنها بد نیست بلکه نشان دهنده ی رشد جنسی اوست، از انجام هرگونه رفتار بازدارنده پرهیز کنید.

رفتار بازدارنده ی والدین به منظور ترک این عادت در کودک، می تواند در او احساس تقصیر ایجاد کند. در حای که کودک این کار را با هدف اکتشاف تن خود انجام داده است.

این احساس تقصیر می تواند تا سنین بزرگسالی نیز در فرد باقی بماند به نحوی که  دست زدن به آلت تناسلی همواره احساس ناخوشایند گناه را در فرد زنده کند و رفتارهای جنسی او را مختل کند.

جدیدترین روش های روانشناسی کودک
رفتارهای جنسی کودک در سنین مختلف
همان طور که کودک در مراحل مختلف رشدی از جهات جسمی، عاطفی، اجتماعی و شناختی متحول می شود، رشد جنسی نیز برای او اتفاق می افتد و دارای مراحل مخصوص به خود است که در ادامه به توضیح آن ها خواهیم پرداخت.

تولد تا دوسالگی: کودکان تازه متولد شده تا سن دوسالگی به تدریج می توانند به اندام های خود دست بزنند و از این کار احساس لذت کنند.
 در این بازه سنی زبان باز نکردن کودک و فعالیت های حرکتی کم در او باعث می  شود تا والدین با چالش های جنسی زیادی مواجه نشوند.

آنچه در این زمان اهمیت دارد، نوازش و تامین به موقع و مداوم نیازهای جسمی و روانی کودک است که بر رشد جنسی او تاثیر خواهد گذاشت.

دو تا  چهار سالگی، دوره ی چالش و اکتشاف
در این سن کودک سوالات زیادی در مورد نحوه ی تشخیص دختر یا پسر بودن می پرسند.

آن ها به دنبال تکمیل درک خود از جنسیت هستند و بخش اصلی هویت جنسی آن ها نیز در همین زمان شکل خواهد گرفت.

دقیقا در همین سن است که کودک تان بازی های جنسی، جلب توجه به اندام خود و دیگران را آغاز می کند و برای شما نگرانی هایی ایجاد می کند.

چالش برانگیز تر آن که به دلیل رشد زبان، به زبان آوردن کلمات زشت نیز شروع می شود و ممکن است کودک بدون توجه به حضور دیگران، در مراسم، مهمانی، مرکز خرید و یا هر جای دیگر کلمات زشت و رکیک را به راحتی به زبان آورد.

دلیل به زبان آوردن حرف های رکیک و زشت توسط کودک چیست؟
در این موقعیت، ممکن است عوامل مختلفی را بررسی کنید، از اطرافیان بخواهید تا در حضور کودک حرف نامناسبی نزنند و به اشکال مختلف سعی در کنترل محیط داشته باشید.

اما چرا این راهکارها معمولا اثربخشی چندانی نخواهد داشت؟

کودکان در این مرحله به دلیل روند تکامل زبانی، متوجه می شوند که هر کلمه و عبارت، اثری دارد. مثلا اگر درخواست نوشیدنی کنی، آن را دریافت می کنی و یا اگر کسی را صدا بزنی او می آید.

بدین ترتیب کودکان در می باند که بیان هر کلمه، با واکنشی در اطرافیان همراه است و کم کم متوجه می شوند که وقتی کلمات ویژه ای را به کار می برند، در بزرگتر ها شوکی ایجاد می کنند.

به این ترتیب به زبان آوردن کلمات زشت آغاز می شود که برای بسیاری از کودکان بازی جالبی است.

به نظر می رسد کودکان با به زبان آوردن کلمات زشت، قصد دارند بزرگترها را تحریک کرده و شاهد واکنش آن ها باشند.

منبع :دکتر بازی و بلوغ زودرس در کودکان- روانشناسی کودک

درمان افسردگی...
ما را در سایت درمان افسردگی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : مونا منکاوی afsoordegi بازدید : 221 تاريخ : يکشنبه 27 مرداد 1398 ساعت: 17:34

قرص تاخیری و اسپری تاخیری معتبر و جعلی را بشناسیم
عوارض و ناتوانی جنسی
امروزه مشکلات مربوط به انزال زودرنج و ناتوانی جنسی، عده ای از مردان را وادار به استفاده از قرص تاخیری کرده است که مدت زمان نعوظ را افزایش داده و منجر به طولانی شدن رابطه ی جنسی، افزایش لذت و بهبود ارتباط زوجین می شود.

لازم است تا قبل از تصمیم به استفاده از این ابزارها که در قالب قرص، اسپری و یا کرم های تاخیری به بازار عرضه می شوند، مهم ترین نکات مصرف، عوارض و شیوه های استفاده را بدانید تا احتمال ایجاد مشکلات ناشی از مصرف را به حداقل برسانید.

با ادامه ی مطلب همراه باشید.

مهم ترین قرص تاخیری موجود در بازار کدامند؟
قرص های تاخیری با نام های مختلفی از جمله:

ویاگرا،
وگادول،
تادافیل،
واردنافیل،
اگزوتیک پلاس مارنیز،
جنسینگ پلاس اسی
آفرودیت،
پاروکستین،
سرترالین،
سیتالوپرام
و .. به بازار عرضه می شوند که ویاگرا یکی از معروف ترین آن هاست.

تجویز هیچ یک از قرص های ذکر شده بدون نسخه ی پزشک امکان پذیر نیست چرا که استفاده از آن ها تنها در درمان انزال زودرس خلاصه نمی شود و درمان طیف وسیعی از اختلالات و مشکلات خلقی و اضطرابی را نیز شامل می شود.

به طور کلی این داروها در دو دسته طبقه بندی می شوند:

۱٫ قرص تاخیری مهار کننده ی انتخابی باز جذب سروتونین:
سرترالین، فلوکسیتین، سیتالوپرام و پاروکسیتین از جمله این گروه هستند که از طریق افزایش سطح هورمون شادی در مغز، مشکلات مربوط به نعوظ را پوشش می دهند و تاثیرات آن ها در درمان زودانزالی ثابت شده است.

۲٫ قرص های مهار کننده ی PDE5:
داروهایی مانند ویاگرا، تادافیل، وگادول، که در حقیقت انزال زودرس را درمان نمی کنند بلکه از طریق تاثر بر گشودگی عروق، سفت شدن آلت و توانایی مرد برای نعوظ مجدد پس از انزال زودرس را افزایش داده و از این طریق احساس بهتری را ایجاد می کنند.

مشاوره کودک - روش تربیت کودک | مشاوره رفتاری کودکان
مشاوره کودک - روش تربیت کودک | مشاوره رفتاری کودکان
2 دیدگاه /مرداد ۲۳, ۱۳۹۸
ادامه مطلب ...
آیا داروهای گیاهی در درمان زودانزالی موثرند؟
تحقیقات انجام شده در خصوص درمان زودانزالی، تاثیر داروهای گیاهی در درمان را تایید نکرده است.

با این حال، دسته بندی های متعدد و متفاوتی از داروهای گیاهی برای درمان مشکلات جنسی عرضه شده است که استفاده از ان ها نیازمند احتیاط است.

انواع مختلفی از کرم ها و اسپری های تاخیری نیز وجود دارد که غالبا بدون نیاز به تجویز پزشک قابل استفاده هستند.
قبل از شروع به مصرف هر یک از موارد ذکر شده لازم است به سوال زیر پاسخ دهید.

کدام دسته از زودانزالی نیازمند استفاده از مواد تاخیری است؟
در صورتی که علت زودانزالی مرتبط با مسایل روانشناختی از جمله اضطراب، وسواس و یا افسردگی باشد، مصرف کرم ها و اسپری های تاخیری می تواند نقش درمان موقتی را داشته باشد اما هرگز نمی تواند جایگزین درمان های روانشناختی شود.

همچنین در صورت وجود مشکلات فیزیولوژیکی موثر بر انزال، لازم است تا از طریق مراجعه به اورولوژیست، نسبت به حل مساله ی اصلی اقدام کنید.

بنابراین مصرف اسپری و یا کرم های تاخیری به عنوان یک روش موقتی و کوتاه مدت توصیه می شود ومصرف قرص های تاخیری بدون توصیه پزشک، به هیچ وجه پیشنهاد نمی شود.

لازم است بدانید که بسیاری از قرص های تاخیری به دلیل تداخلاتی با سایر داروها، مستلزم احتیاط در مصرف هستند و استفاده ی خودسرانه از آن ها می تواند دردسرساز شود.

منبع :باید و نباید های قرص تاخیری- مرکز مشاوره روانشناسی 

درمان افسردگی...
ما را در سایت درمان افسردگی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : مونا منکاوی afsoordegi بازدید : 219 تاريخ : يکشنبه 27 مرداد 1398 ساعت: 17:31

صحبت کردن در جمع و یا حضور در جمع های جدید برای تمامی افراد با حدی از استرس و نگرانی همراه است ولی کمرویی چه زمانی رخ می دهد.

ممکن است مواجهه با این موقعیت جدید، کمی نگران کننده باشد و ما را در معرض نوع خاصی از هیجان قرار دهد.

اما قرار گرفتن در جمع و یا مجبور شدن به صحبت در جمع برای برخی افراد با سطح بسیار بالاتری از استرس و نگرانی همراه است.

آن ها ممکن است:

دست و پای خود را گم کنند،
دچار تپش قلب،
لرزش دست،
لرزش صدا،
احساس تنگی نفس و اضطراب شدید شوند
و آرزوی خلاص شدن هرچه سریع تر از آن موقعیت را داشته باشند.
با این راهکارها، برای همیشه با کمرویی تان خداحافظی کنید!
با این راهکارها، برای همیشه با کمرویی تان خداحافظی کنید!
راهکارهایی برای غلبه بر اضطراب به هنگام حضور در جمع
اگر شما نیز در هنگام قرار گرفتن در جمع های دوستانه، کلاسی، دانشگاهی و یا کاری چنین احساساتی را تجربه می کنید می توانیم بگوییم با نوع خاصی از اضطراب به نام اضطراب اجتماعی درگیر هستید که به آن کمرویی می گویند.

تجربه ی این اضطراب در طولانی مدت می توانید رنج آور، فرسوده کننده و بسیار آزاردهنده شود و شما را برای انزوا، گوشه گیری و افسردگی آماده کند.

بنابراین در این مطلب قصد داریم تا شما را با راهکارهایی برای غلبه بر اضطراب به هنگام حضور در جمع آشنا کنیم.

خودتان را به خاطر احساس تان سرزنش نکنید.
افرادی که چنینی حالاتی را تجربه می کنند بیش از هر چیز از این مساله واهمه دارند که در دید دیگران به عنوان فردی غیر اجتماعی و یا کمرو جلوه کنند.

به همین دلیل ممکن است بیش از حد به خودسرزنش مشغول شوید و خودتان را به دلیل نداشتن مهارت کافی برای صحبت در جمع، سرزنش کنید.

بهتر است بدانید که تعداد افراد همانند شما اصلا کم نیستند و سرزنش کردن خودتان به دلیل شرایط کنونی تان می تواند مهم ترین مانع تغییر این وضعیت باشد.

به عبارت دیگر، کمرویی و یا خجالت دلیل قانع کننده ای برای بی ارزش دانستن خود نیست و بهتر است برچسب هایی مانند ” من به درد نخورم، مایه  ی سرافکندگی هستم و..” را کنار بگذارید.

اولین گام برای تغییر
اولین گام برای تغییر آن است که خودتان را با ترس، خجالت، کمرویی و هر احساس مشابه دیگری که دارید بپذیرید تا تغییر در شما آغاز شود.

عده ای از افراد نیز ممکن است واکنش های وارونه ای نشان دهند وتلاش کنند تا از طریق فاصله گرفتن از جمع، مغرور به نظر برسند و به این شکل، خجالت و بی مهارتی خود را با سرپوشی از غرور پنهان کنند.

بهتر است بپذیرید که فردی خجالتی هستید و بخاطر آن خودتان را بی ارزش و نامطلوب ندانید.

نظاره گر اضطراب تان باشید.
گام بعدی در بهبود وضعیت کمرویی تان می تواند این باشد که اضطراب تان را به دقت مورد مشاهده قرار دهید.

به خاطر داشته باشید که شما در وضعیت یک مشاهده کننده به ارزش گزاری احساسات تان نخواهید پرداخت و فقط نظاره گر آن ها هستید.

بنابراین پس از مدتی درخواهید یافت که احساس شرم و خجالت و یا اضطراب نیز تنها بخشی از احساسات شماست و وجودتان مساوی با اضطراب و شرم نیست.

اضطراب را به عنوان نوعی از هیجان نام گذاری کنید.
اگر به نام گذاری خودتان به عنوان انسانی “خجالتی”، “اضطرابی ” و یا ” کمرویی” عادت کرده اید،  بهتر است این قبیل نام گذاری ها را تغییر دهید.

 به عنوان مثال در صورتی که به مهمانی جدیدی دعوت شده اید ممکن است طبق روال سابق با خودتان به مرور جملاتی مانند موارد زیر بپردازد:

“چقدر استرس دارم.

مطمینم دوباره گند می زنم.

اگر دستم لرزید چی؟

اگر صدام لرزید چی؟

بقیه در موردم چه فکری می کنن؟ و..”

اضطراب را به عنوان نوعی از هیجان نام گذاری کنید.
اضطراب را به عنوان نوعی از هیجان نام گذاری کنید. کمرویی
مرور دایم این افکار اضطرابی می تواند شما را روز به روز مضطرب تر کند.
بنابراین بهتر است شیوه ی نام گذاری احساسات تان را تغییر دهید.

به عنوان مثال ممکن است گویید :

” از اینکه به این مهمانی دعوت شده ام خیلی هیجان زده ام.

من اصولا زود هیجان زده می شوم و این به دلیل سطح بالای انرژی درونی ام است.

این بار قصد دارم تا از این هیجان برای برقرای رابطه ی جذاب تری با اطرافیانم استفاده کنم”.

اینکه خودتان را به عنوان فردی اضطرابی نام گذاری کنید و یا یک فرد هیجانی و با انرژی، بسیارمتفاوت است و بر دیدگاه شما و اطرافیان درباره ی تان تاثیرات زیادی خواهد داشت.

اضطراب تان را در آغوش بگیرید.
به هنگام حضور در یک مهمانی و یا جمع، تمرکز بیش از حد بر نشانه های اضطراب می تواند آن ها را در شما بیشتر و بیشتر کند.

به عبارت دیگر اگر در ذهن تان ذره بینی قرار دهید که فقط لرزش صدا، دست، حالات چهره و ضربان قلب تان را رصد می کند، آن ها را بسیار بزرگ تر از حد واقعی خواهید دید.

بهتر است قبل از حضور در جمع، تصمیم بگیرید تا ذره بین تان را کنار بگذارید و به سایر احساسات تان نیز توجه کنید.

به عنوان مثال دیدن یک دوست، همکار قدیمی و یا استاد در جلسه ی سخنرانی تان، می تواند خوشحال کننده نیز باشد و شما می توانید بر جوانب خوشحال کننده ی ماجرا نیز تمرکز کنید.

علایم جسمانی تان را مدیریت کنید.
منظور از مدیریت علایم جسمانی آن نیست که تلاش کنید تا آن ها را مخفی و یا سرکوب کنید.

همچنین مدیریت علایم جسمانی با تمرکز بیش از اندازه بر آن ها به نحوی که در بالا توضیح داده شد کاملا متفاوت است.

منبع :با این راهکارها، برای همیشه با کمرویی تان خداحافظی کنید!- مشاوره

درمان افسردگی...
ما را در سایت درمان افسردگی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : مونا منکاوی afsoordegi بازدید : 197 تاريخ : يکشنبه 27 مرداد 1398 ساعت: 2:21

به این موضوع فکر کنید که برملا کردن خیانت، چه پیامد هایی خواهد داشت

 

پس از آنکه متوجه خیانت همسر خود می شوید، باید چکار کنید؟ و چه کاری نباید انجام دهید؟ این مقاله به ما گام های موثری را بعد از خیانت همسر پیشنهاد می دهد:

 

زمانی که متوجه روابط پنهان همسر خود می شوید، وحشت، سردرگمی، رنج روحی و جسمی تمام وجود شما را فرا گرفته و شما را در وضعیتی تاریک و مبهم قرار می دهد. سیلی از نصیحت و راهنمایی از طرف خانواده و دوستان، کتاب ها، و اینترنت به سمت شما روانه می شوند. زندگی شما به شدت دستخوش تغییر می شود. مهم نیست چقدر همسر خیانت کار شما ابراز پشیمانی کند، شما قانع نشده و بی اعتمادی بر تمام وجود شما و رابطه تان سایه افکنده است.

در زیر ۹ راه برای برخورد با خیانت مطرح شده است:

شما ممکن است بخواهید بلافاصله از طریق شبکه های اجتماعی، تلفن، یا ایمیل تمامی افرادی که می شناسید را از کاری که او با شما انجام داده است آگاه سازید. نفس عمیقی بکشید. با استدلال و براساس منطق رفتار کنید و از کارهای عجولانه و بدون فکر خود داری کنید.
به خاطر داشته باشید که حتی اگر اکنون به نظر غیر ممکن برسد، اما ممکن است بتوانید مشکلات رابطه ی خود را حل کنید. با گذشت زمان ممکن است احساس کنید که می توانید او را ببخشید. اگر تمام آشنایان و دوستان خود را متقاعد کرده باشید که همسرتان با بی رحمی تمام به شما خیانت کرده و موجب رنج  دیدن شما شده است و این که باور کنند همسر شما را مانند یک هیولای دیو صفت تصور کنند، می تواند پذیرش مجدد او به عنوان همسر شما را برای آنها نیز بسیار دشوارتر سازد و واکنش های خانواده و دوستان شما می تواند حتی زمانی که مشکلات وخشم موجود میان شما و همسرتان برطرف شده باشد برای رابطه ی شما  موجب مشکلات متعددی شوند.
9 گام مهم پس از خیانت همسر
9 گام مهم پس از خیانت همسر

پس لطفا به هر کسی چیزی نگویید.
این مسئله را تنها با افرادی که مورد اعتماد شما هستند مطرح کنید. پشتیبانی عاطفی، صرف نظر از اینکه رابطه ی شما نجات خواهد یافت یا خیر، برای تسلا و تسکین درد شما لازم است. خود را حبس نکرده و از دیگران دوری نکنید، شما به دوستان خوب خود برای ایجاد و حفظ توان کافی برای از سر گذراندن این سختی نیاز دارید.
پس از آنکه وضعیت خود را با تعداد اندکی از دوستان مورد اعتماد خود در میان گذاشتید، ممکن است تصمیم بگیرید تا این موضوع را به همه بگویید. در چنین وضعیتی حتی اگر این کار را انجام دهید و این خبر بد در مورد همسرتان را در اختیار همه بگذارید، تصمیم شما دیگر عجولانه نیست و با فکر کافی انجام گرفته است. این مسئله نشان دهنده ی توانایی شما برای اتخاذ تصمیمات قاطع و دقیق و همچنین توانایی شما برای خویشتن داری و کنترل رفتارهای خود حتی در موقعیت های دشوار است.
بلافاصله تصمیم به ترک خانه و اسباب کشی نگیرید. اگر نمی توانید با او زیر یک سقف باشید، ابتدا برنامه ی کوتاه مدتی برای ترک آن خانه بگیرید تا زمانی برای بدست آوردن ثبات از دست رفته خود داشته باشید. ممکن است حتی فکر کردن به زندگی با این فرد که شما فکر می کردید او را می شناسید، و نقاط ضعف و راز های خود را با او درمیان گذاشته اید، به نظر غیر ممکن برسد. اما به خود زمان کافی بدهید تا به اینکه چه چیزی به نفع شما خواهد بود فکر کنید و به راحتی بر اثر رنج وارده به خودتان صدمه نزنید. زوج های بسیاری هستند که پس از چند ماه از برملا شدن رابطه ی پنهانی یکی از آنها، دوباره زند گی در زیر یک سقف را شروع می کنند.
انتقام جویی به بهبود شرایط کمک نخواهد کرد. برخورد های احساسی، چه در سخن گفتن و یا برخورد فیزیکی با همسر خیانت کار، کاری درقبال ریشه ی مشکل شما انجام نخواهد داد. اینکه بخواهید حرف های تند و آزار دهنده ای به او بزنید، کاملا قابل درک است، اما ولی این اقدامات ویرانگر می توانند هرگونه شانس بازسازی اعتماد و امنیت عاطفی میان شما را حتی کمرنگتر سازند. احترام متقابل در آینده تنها در شرایطی حاصل خواهد شد که با آگاهی کامل در جهت بدست آوردن آن اقدام کنید.
بسیاری از مردم معتقدند که خشونت فیزیکی تنها زمانی اتفاق می افتد که مردی یک زن را کتک بزند. اعمال خشونت فیزیکی محدودیت جنسیتی ندارد. صرف نظر از آنکه چه کسی آغازگر خشونت باشد و یا مرتک اعمال خشونت بار شود،همواره نتایجی ویرانگر خواهد داشت.
تعقیب فردی که با همسر شما رابطه داشته است یا ارسال مطالبی ناخوش آیند از او در شبکه های مجازی ممکن است اندکی خشنودی موقتی را برای شما در پی داشته باشد، ولی در درازمدت هیچ حاصلی نخواهد داشت. انرژی خود را برای این امور بیهوده مصرف نکنید.
اگر دارای فرزند هستید، بیاد داشته باشید، مسئولیت حمایت از آنها با شماست. زمانی که حرف های بدی در مورد پدر یا مادر او می زنید، آنها رنج خواهند برد. شما سعی دارید فردی که موجب جریحه دار شدن احساست شما شده است را رنج دهید، اما ممکن است در پایان متوجه شوید که همزمان موجب رنج کودکان خود نیز شده اید، و آنها مستحق آن نیستند.

منبع :۹ گام مهم پس از خیانت همسر- کانون مشاوران ایران

درمان افسردگی...
ما را در سایت درمان افسردگی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : مونا منکاوی afsoordegi بازدید : 209 تاريخ : يکشنبه 27 مرداد 1398 ساعت: 2:19

بررسی بالینی صورت گرفته توسط جانت بریتو[۱]، متخصص در سکس درمانی در ۸ می ۲۰۱۹ – نوشته شده توسط کیمبرلی هلند[۲]

اختلال انگیختگی جنسی زنانه چیست؟
اختلال انگیختگی جنسی زنانه در زمانی صورت می گیرد که بدن واکنش مناسبی نسبت به تحریک جنسی نداشته باشد.

این اختلال به عنوان یک شرایط خاص در نظر گرفته می شود.

پزشکان این اختلال را با روش متفاوتی نسبت به روش درمان اختلال تمایل جنسی غیر فعال نامعمول درمان می کنند.

این اختلال نشان دهنده نبود تمایل برای فعالیت جنسی می باشد.

با این وجود، متخصصان اخیرا نتیجه گیری کرده اند که نشان دادن تفاوت مابین این دو شرایط دشوار می باشد.

در نتیجه، پزشکان در حال حاضر از واژه اختلال انگیختگی / علاقه جنسی زنانه (FSIAD) استفاده می کنند که بر مبنای راهنمای جدید در چاپ جدید راهنمای آماری و شناختی اختلال های روانی (DSM-5) می باشد.

FSIAD یکی از چند شرایطی می باشد که در زیر مجموعه بدعملکردی جنسی قرار می گیرند، که همچنین شامل موارد زیر می باشد:

درد در طول آمیزش

عدم توانایی برای دستیابی به ارگاسم

نبود تمایل جنسی

هر چند که داشتن بدعملکردی جنسی می تواند منجر به ایجاد احساس انزوا شود، ولی این مورد یک اختلال رایجی می باشد.

در حدود ۴۰ درصد از زنان، برخی از انواع بدعملکردی جنسی، همانند FSIAD را در زندگی شان تجربه کرده اند.

FSIAD می تواند مخرب و ناامید کننده باشد، ولی یک شرایط قابل درمانی است.

با مطالعه ادامه مقاله، در مورد علائم و گزینه های درمانی در دسترس اطلاعات مورد نیازتان را به دست بیاورید.

علائم مربوط به این اختلال چه مواردی می باشند؟
در رابطه با اکثر زنان، علائم FSIAD در برخی مواقع ظاهر می شوند و از بین می روند.

برخی افراد در هر زمانی که می خواهند یک آمیزش داشته باشند یا مشغول یک فعالیت جنسی شوند، این علائم را تجربه می کنند.

ممکن است که سایر افراد به صورت اتفاقی این علائم را تجربه کنند.

علائم FSIAD عبارتند از:

تمایل جنسی کاهش یافته.
ممکن است که علاقه شما نسبت به رابطه جنسی کاهش پیدا کند.

در حالی که این مورد می تواند به دلیل نبود انگیختگی ایجاد شود، ولی همچنین علائم استرس و اضطراب مربوط به FSIAD هم می تواند به ایجاد این شرایط منجر شود.

تفکرات محدود در رابطه با سکس.
ممکن است که شما در موارد محدودی نسبت به سکس فکر کنید.

شروع کردن محدود فعالیت جنسی.
ممکن است که شما رابطه جنسی را شروع نکنید و ممکن است که تلاش همسرتان برای شروع رابطه جنسی را نپذیرید.

کاهش هیجان یا لذت جنسی در طول سکس.
تحریک جنسی یا سایر مواردی که قبلا برای تحریک جنسی شما استفاده می شده است، در حال حاضر استفاده نمی شود.

کاهش انگیختگی از نشانه های جنسی درونی یا خارجی.
ممکن است که شما در شرایط فعلی از طریق نشانه هایی از قبیل صمیمت روان شناختی، خواندن مطالبی در رابطه با سکس لذت بخش یا یادآوری یک فانتزی شهوانی تحریک نشوید.

نداشتن احساس های تناسلی یا غیرتناسلی در طول سکس.
در حین داشتن سکس، ممکن است که در بخش تناسلی یا سایر بخش های جنسی تان احساسی نداشته باشید.

چه مواردی منجر به ایجاد این شرایط می شود؟
انگیختگی منجر به غیرفعال شدن برخی از فعالیت های بدن می شود: جریان خون به سمت بافت های موجود در اطراف دهانه واژن و چوچوله افزایش می یابد، و منجر به متورم شدن آن می شود.

در نتیجه واژن یک روغن یا لیزنده طبیعی تولید می کند.

این اتفاقات در نتیجه یک سری از واکنش های زنجیره ای ایجاد می شوند.

هر نوع وقفه ای در این فرآیند می تواند منجر به ایجاد FSIAD شود.

موارد زیادی، از قبیل موارد روان شناختی و فیزیکی، می توانند بر روی فرآیند تحریک تاثیرگذار باشند.

عوامل روان شناختی
مشکلات مربوط به سلامت روانی و عاطفی که می توانند منجر به ایجاد FSIAD شوند، عبارتند از:

عزت نفس پایین

تصویر بدن ضعیف

استرس

اضطراب

افسردگی

مشکلات رابطه ای

تفکرات منفی

گناه

آسیب

[۱] Janet Brito, PhD. LCSW, CST

[۲] Kimberly Holland

مرکز مشاوره مگاروان
عوامل هورمونی
هورمون ها عبارت از عوامل ضروری برای تحریک هستند. تغییرات صورت گرفته در سطوح هورمونی می توانند بر روی توانایی انگیختگی تاثیرگذار باشند.

با این وجود، این موضوع مشخص نمی باشد که آیا یک رابطه مستقیمی مابین سطوح هورمونی و عملکرد جنسی وجود دارد یا چنین رابطه ای وجود ندارد.

مواردی که می توانند منجر به تغییرات هورمونی و FSIAD محتمل شوند، عبارتند از:

یائسگی

قرص های کنترل بارداری

بارداری

عوامل آناتومی
انگیختگی تا حد زیادی بستگی به سیستم گردش خون و سیستم عصبی آن دارد.

مشکلات مربوط به این سیستم می تواند منجر به ایجاد FSIAD شود.

برخی از عوامل آناتومی بالقوه عبارتند از:

کاهش جریان خونی به سمت واژن

آسیب دیدن عصب های موجود در لگن

عفونت واژن یا مثانه

لاغر یا خشک شدن بافت های واژنی

سایر عوامل
سایر عواملی که می توانند منجر به ایجاد FSIAD شوند، عبارتند از:

دارو.
بازدارنده های مصرف مجدد سرتونین انتخابی (SSRI ها)، که یک نوع داروی ضد افسرگی می باشند، می توانند منجر به ایجاد FSIAD شوند.

روش های درمان بالینی.
در صورتی که شما تحت شیمی درمانی یا اشعه قرار بگیرید، این احتمال وجود دارد که FSIAD را تجربه کنید.

علاوه بر این، داشتن یک جراحی می تواند منجر به ایجاد اختلال در تحریک انگیختگی و جنسی شود.

تحریک جنسی ناکافی.
در صورتی که تحریک دریافتی شما از خودتان و همسرتان ناکافی باشد، ممکن است که در فرآیند انگیختگی با مشکل مواجه شوید.

دیابت ها.
دیابت ها می توانند بر روی سیستم های عصبی و عروقی تاثیرگذار باشند.

دیابت می تواند منجر به مشکل شدن انگیختگی شود، چرا که بدن شما در این شرایط توانایی لازم را برای فرستادن هورمون های ضروری، خون و سیگنال های الکتریکی برای انگیختگی نخواهد داشت.

منبع :شناخت اختلال انگیختگی جنسی زنانه- روانپزشک

درمان افسردگی...
ما را در سایت درمان افسردگی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : مونا منکاوی afsoordegi بازدید : 180 تاريخ : يکشنبه 27 مرداد 1398 ساعت: 2:16

آموزش خودآگاهی چه ضرورتی دارد؟
خودآگاهی به عنوان یکی از مهم ترین مهارت های زندگی مطرح است و نقش زیادی در ارتقاء سلامت روانی افراد و پیشگیری از ابتلا به مشکلات روانی ایفا می کند.

اهمیت مهارت های زندگی به حدی است که یونسکو، برخورداری ازآن ها را به عنوان  یکی از مهم ترین معیارهای سواد جهانی معرفی کرده است.

 به عبارت دیگر، در دنیای پیچیده ی امروز، انسان نسبت به گدشته با چالش های بسیار متنوع تری رو به روست .

بدون برخورداری از مهارت کافی، می تواند در برابر این چالش ها به راحتی سلامت روانی خود را از دست دهد.

به همین دلیل، می توان گفت سرمایه گذاری در جهت آموزش این مهارت ها به کودک یکی از مهم ترین ضرورت های عصر اخیراست.

خودآگاهی چیست؟
آیا تاکنون با افرادی مواجه شده اید که شناخت صحیحی از خود ندارند؟ نمی دانند به درستی چه فردی هستند و چه اهدافی را دنبال می کنند؟

 این افراد ممکن است حتی ندانند از چه چیزی خوشحال می شوند، چه چیزی آن ها را ناراحت می کند یا می ترساند و چه چیز برای ان ها تعجب آور خواهد بود.

علاوه بر موارد فوق، افراد این چنینی، به دلیل آگاه نبودن از ارزشه ها، معیارها و خط قرمز های زندگی شان، ممکن است هر لحظه به سمتی حرکت کنند و شما را از رفتارهای عجیب و متناقض خود دچار تعحب کنند.

تمتمی مواردی که تا بدین جای متن خواندید، توصیف کننده ی فردی است که از خودآگاهی پایینی برخوردار است.

خودآگاهی به عنوان یکی از مهم ترین مهارت های زندگی عبارت است از آگاهی نسبت به خود در سه بعد شناختی، هیجانی و رفتاری که منجر به ارتقا سلامت روان فرد و پیشگیری از بیماری می شود.

اگر در اطرافیان خود افرادی با خصوصیات بالا می شناسید و قصد دارید کودک تان را در برابر ویژگی های نام برده شده  واکسینه کنید با ادامه ی  متن همراه باشید.


کودک خودآگاه چه ویژگی هایی دارد؟
همان طور که گفته شد خودآگاهی در سه مولفه ی شناختی، هیجانی و رفتاری قابل بررسی است.

نکته ی مهم آن است که شما به عنوان والد و یا مربی کودک بتوانید ضمن آگاهی از این ابعاد سه گانه، از طریق فعالیت ها و برنامه های مدون، هر سه بعد این مهارت را به طور همزمان در فرزندتان رشد دهید.

کودکی که از نظر شناختی خودآگاه است، نسبت به افکاری که در ذهنش می گذرد، آگاه است.

او می داند که چه فکری باعث شد تا عصبانی شود، کدام فکر باعث شد دوستش را هل بدهد و یا در موقعیتی که در کلاس درس، نظرش را ارایه نداد، چه فکری در ذهنش می گذشت.

بعد هیجانی خودآگاهی به بررسی میزان آگاهی فرد از هیجاناتش می پردازد.

به عبارت ساده تر می توان گفت کودکی که هیجانات اصلی خود (غم، شادی، خشم، ترس، تعجب) و سایر هیجانات فرعی (تنفر، حسادت و..) را می شناسد .

می تواند در مورد آن ها صحبت کند در بعد هیجانی این مهارت به رشد مطلوب رسیده است.

در توضیح آخرین بعد (خودآگاهی رفتاری) نیز لازم است بدانید کودکی که در این بخش مهارت دارد، می تواند در مورد رفتارهایش و دلیل آن ها برای خودش یا شما توضیحاتی ارایه دهد.

 او می تواند به قضاوت در مورد رفتارهای خودش پرداخته و میزان مناسب بودن یک رفتار در تحقق هدفش را بررسی کند.

 چنینی کودکی از اشتباهاتش درس می گیرد، بدون نیاز به تذکر، رفتارهای نامناسب را اصلاح و رفتارهای جدیدی را انتخاب می کند و شما برای آموزش رفتار صحیحی و غلط به او با چالش زیادی مواجه نخواهید بود.

جدیدترین روش های روانشناسی کودک
چگونه کودکی خودآگاه داشته باشم؟
خودآگاهی نیز مانند سایر مهارت ها، امری اکتسابی است که در کودکان تا حد زیادی متاثر از مشاهده است.

کودک میزان خودآگاهی شناختی، رفتاری و هیجانی اطرافیان –به ویژه والدینش- را مشاهده کرده و به تقلید آن خواهد پرداخت.

این مطلب نشان دهنده ی آن است که در برخی موارد لازم است همزمان با تصمیم گیری به منظور آموزش این مهارت به فرزندمان، فعالیت هایی را نیز به منظور ارتقا خودآگاهی شخصی مان آغاز کنیم.

در حقیقت لازم است بدانید که کودکان بهترین مشاهده کنندگان و ضعیف ترین مفسران هستند و رفتارهای شما می تواند بیش از هر چیز دیگر برای آن ها آموزش محسوب شود.

اختلال محاسباتی در کودکان -کمک به کودکان دارای اختلال محاسبه پریشی
تصویر ذهنی درست از بدن دختر – اصول تربیتی دختران
چالش های اجتماعی در کودکان با مشکلات یادگیری
شناخت اختلال یادگیری در کلاس درس
شناخت خوانش پریشی در یادگیری خواندن کودکان
بازی هایی برای رشد خودآگاهی
فرقی نمی کند که شما به عنوان والد به مطالعه ی این متن می پردازید و یا اینکه مربی کوک در زمینه ی مهارتی هستید. بازی های زیر می تواند برای شما مفید واقع شود.

بازی های خودآگاهی شناختی
خواندن داستانی را به همراه کودک آغاز کنید و در بخش های مختلف، مکث کرده، از کودک بخواهید تا در مورد آنچه در ذهن شخصیت های داستان می گذرد برای تان توضیح دهد. مثلا “بنظرت تو ذهن موش قصه چی می گذشت که از دوستاش جدا شد و رفت یه گوشه نشست؟”
موقعیت های به ظاهر نامطلوب مانند وقتی که کودک بی حوصله است، بهانه می گیرد و یا عصبانی است را غنیمت بدانید و در مورد افکارش از او سوال کنید ” فک میکنم الان خیلی عصبانی شدی. تو ذهنت چی گذشت که اینقدر ناراحتت کرد؟”
از کودک بخواهید تا هرآنچه می تواند در مورد ویژگی های مختلف خود بنویسد. سپس نوشته ها را در قالب نامه در بیاورید و ازهمه ی بچه ها دریافت کنید.
به قید قرعه از دانش اموزان بخواهید جلوی کلاس بیایند و یکی از نامه های بدون اسم را بخوانند.

بقیه ی اعضای کلاس باید حدس بزنند نویسنده ی این نامه چه کسی بوده.

بازی صندلی داغ: صندلی ای با نام صندلی داغ در میانه ی کلاس قرار دهید و برای بچه ها توضیح دهید که در این بازی، قراراست ویژگی های مثبت دوست مان را به او بگوییم تا حسابی داغ شود.
سپس به قید قرعه دانش آموزان را روی صندلی نشانده و از بقیه بخواهید تا ویژگی های مثبتش را به او بگویند.

بازی های خودآگاهی هیجانی
مجموعه ای از کارت های کوچک که بر روی هر کدام از ان ها یک جمله نوشته شده آماده کنید و آن ها را در جاهای مختلف خانه یا حیاط مخفی کنید.
برای کودک توضیح دهید که این یک بازی سایلنت (بدون صدا) است و کسی برنده می شود که بدون صحبت کردن، بتواند حالت هر هیجان را فقط در چهره اش نشان دهد.

منبع :بازی هایی برای تقویت مهارت خودآگاهی کودکان-روانشناسی کودک

درمان افسردگی...
ما را در سایت درمان افسردگی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : مونا منکاوی afsoordegi بازدید : 195 تاريخ : يکشنبه 27 مرداد 1398 ساعت: 2:13

بر اساس تجارب بالینی، تجربه ی شکست عاطفی می تواند در کنار عواملی مانند سیل، زلزله، تصادف، آتش سوزی و مرگ عزیزان قرار گیرد و شک عصبی سهمگینی را به فرد وارد کند که متخصصان از آن به عنوان “تروما” یاد می کنند.

فرد شکست خورده ممکن است دامنه ی وسیعی از علایم جسمی و روانی از جمله:

احساس گیجی،
مشکل در تصمیم گیری،
مشکلات جسمی- عصبی،
دردهای بدنی بدون دلیل،
بیماری های روان تنی،
کابوس های شبانه،
حالت بهت و درماندگی،
تپش قلب،
خودسرزنشی
کناره گیری از دیگران
به میزانی که فرد انتظار مواجهه با چنین شکستی را نداشته باشد و برای آن آماده نباشد، سندرم شکست عاطفی قوی تر خواهد بود و فرد را با علایم سنگین تر و بیشتری مواجه میکند.

در صورتی که فرد شکست خورده به دنبال استفاده از منابع حمایت اجتماعی نرود و از دیگران برای غلب بر مشکلاتش استفاده نکند، خطر ابتلابه افسردگی و اضطراب بسیار بالاست و مساله می تواند با چندین اختلال دیگر نیز همراه شود.

در چه مواقعی به روانشناس مراجعه کنیم؟
طبیعی است که مواجه شدن با شکست عاطفی مساله ای بسیار دردناک و آزاردهنده است اما اگر نتوانید پس از گذشت حداکثر ۶ ماه، بهبودی لازم را به دست آورید و به کار و  زندگی روزانه تان بازگردید، لازم است هرچه سریعتر به یک روانشناس و یا مشاور مراجعه کنید.

پیشنهاد حرفه ای تر می تواند این باشد که منتطر گذر زمان نمانید و برای حفاظت از سلامت روانی تان، با یک روانشناس گفت و گو کنید.

بر اساس ماهیت شکست عاطفی، صرف گفت و گو کردن و بیان مشکل نیز تاثیر زیادی در تخلیه ی احساسات منفی دارد و می تواند حال تان را بهتر کند.

در صورتی که پس از تجربه ی شکست، از دیگران فاصله گرفته اید و قادر به برقرای روابط صمیمانه نیستید و یا برای داشتن تجربه ای خوشایند به مواد مخدر و یا داروهای آرامبخش روی آورده اید نیز بهتر است هرچه سریعتر برای حل ریشه ای مشکل از روانشناس کمک بگیرید.


پس از شکست عاطفی چگونه دوباره سرپا بایستیم؟
مراجعین زیادی پس از تجربه ی شکست عاطفی و قلب شکسته و احساس نابودی می کنند.

آن ها احساس می کنند زندگی شان را از دست داده اند و اگر چه زنده اند و در بین مردم راه می روند اما روح و عاطفه شان متلاشی شده است.

بر اساس میزان ضربه ی روحی وارد شده به فرد، بازگشت او به زندگی عادی، سطوح مختلفی از دشواری را طی می کند.

برای برخی از افراد، سال ها طول می کشد تا بتوانند به فردی عادی تبدیل شوند.

بنابراین در اینجا به نکاتی می پردازیم که به شما کمک کند تا دیدگاه واقعی تری را شکل دهید و دوره نقاهت تان را کوتاه تر کنید.

دست از خودسرزنش گری بردارید.
ممکن است ساعت های زیادی را به نشخوار فکری در مورد گذشته بپردازید و اما و اگرهایی را پرورش دهید که “اگر اینطو رفتار می کردم، این تفاق نمی افتاد”.

واقعیت آن است که با شکست عشقی گذشته به پایان رسیده و فرد شکست خورده، بیش از سرزنش و تحقیر، محتاج نوازش و همدلی است.

تا زمانی که خودتان را سرزنش کنید، نمی توانید برای بهبود حال تان کاری کنید.

در حقیقت با سرزنش و مقصر دانستن خودتان، در حال وارد کردن ضربه های روحی بیشتری به خود هستید.

منبع :ترمیم زخم عاطفی پس از شکست عشقی- مرکز مشاوره روانشناسی 

درمان افسردگی...
ما را در سایت درمان افسردگی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : مونا منکاوی afsoordegi بازدید : 217 تاريخ : يکشنبه 27 مرداد 1398 ساعت: 2:11

تکنیک یادگیری فعالی چیست و استفاده صددرصدی از ذهن ممکن است؟ پیشرفت تحصیلی به آسانی ممکن است.

به چه نحوی می توانید از کل ذهن خودتان در حین مطالعه استفاده کنید
این مورد که ما فقط از ده درصد مغز خودمان استفاده می کنیم (نود درصد از استعداد ما بدون استفاده می ماند)، یک افسانه است، و همچنین این مورد صحیح نمی باشد که بگوییم افراد دارای مغز چپ (منطقی) مسلط یا مغز راست (خلاقانه) مسلط هستند.

بنابراین هدف شما از مطالعه، عبارت از به دست آوردن بیشترین قدرت ذهنی ممکن می باشد.

خوشبختانه شما می توانید از طریق آماده شدن و متمرکز شدن، بیشترین استفاده را از زمان مطالعه خودتان داشته باشید، از سلامت ذهنی خودتان حمایت کنید.

در نتیجه شانس خودتان را برای به دست آورده نمره برتر در آزمون بعدی افزایش دهید.

تکنیک یادگیری فعالی - استفاده صددرصدی از ذهن- پیشرفت تحصیلی
تکنیک یادگیری فعالی – استفاده صددرصدی از ذهن- پیشرفت تحصیلی
مطالعه موثرتر – گام اول
۱٫ توجه کردن در کلاس
عادت های مطالعه خوب حتی قبل از ترک کلاس شروع می شوند.

سعی کنید به مواردی که معلمتان در مورد موضوع خاص بیان می کند، به دقت توجه کنید.

سوالاتی بپرسید و به سوالات معلمتان جواب بدهید.

به راهنماهای بیان شده (یا اظهارنظرهای مستقیم) توسط معلمتان و در رابطه با موارد مهمی که باید بدانید، توجه کنید و در رابطه با این موضوعات خاص یک سری نکاتی را یادداشت کنید.

۲٫ از تمامی منابعی که در دسترس شما قرار دارند، استفاده کنید.
فصل تکالیف را در کتاب متنی بخوانید و هر نوع یادداشت، برگه یا سایر مواردی که به شما داده می شود را مطالعه کنید.

در صورتی که یک مرور یا دوره مطالعاتی باشد که معلمتان توصیه می کند، حتما از آن موارد استفاده کنید.

بیشترین شانس موفقیت را برای خودتان ایجاد کنید.

تکنیک یادگیری فعالی رد پیشرفت تحصیلی بسیار مهم است.

شما در نتیجه مشاهده تعداد افرادی که به دلیل نخواندن کتاب عملکرد ضعیفی در آزمون ها داشتند، شگفت زده خواهید شد.

۳٫ در رابطه با کتاب درسی یک سری انتقاداتی بیان کنید.
سعی نکنید که بدون هیچ تفکری، صرفا تکالیف را بخوانید – در حین انجام دادن این کار فعال باشید. کلمات مهم را انتخاب کنید (در برخی مواقع آنها بولد می باشند)، در صورت نیاز آنها را جستجو کنید و تعریف مد نظر خودتان را برای آنها بنویسید.

مقدمه ها، نتیجه گیری ها، بخش های مرور و سوالات مشخص شده ای که در متن کتاب پیدا کرده اید را به دقت بررسی کنید.

هنگامی که بتوانید یک بحث را برای کسی توضیح دهید پیشرفت تحصیلی رخداده و بحث را بفمیده اید.

تکنیک یادگیری فعالی - استفاده صددرصدی از ذهن- پیشرفت تحصیلی
تکنیک یادگیری فعالی – استفاده صددرصدی از ذهن- پیشرفت تحصیلی
۴٫ اطلاعات را بر مبنای کلمات خودتان بیان کنید.
در حین نوشتن تعاریف خودتان از عبارات کلیدی موجود در متن کتاب، بهترین روش عبارت از نوشتن اطلاعات مهم بر مبنای کلمات خودتان می باشد. یک دفترچه و خودکاری در دسترس داشته باشید و نکات کلیدی را در حین مطالعه یادداشت کنید.

در صورتی که یادداشت یک فرد دیگری را داشته باشید، آن را مجددا خودتان بنویسید؛ حتی نوشتن مجدد یادداشت های هم کلاسی تان هم یک روش مناسبی می باشد.

این یک ترفند مفیدی می باشد که باعث می شود شما بیشتر درگیر موارد درسی تان شوید.

مولفه بعدی در پیشرفت تحصیلی این است که:

۵٫ اطلاعات را پردازش کنید و بعد از آن به صورت خلاصه بنویسید.
برای اولین بار که یک مطلبی را می خوانیم، ذهن ما در چندین سطح با آن درگیر می شود. در حین اینکه ما این کار را به صورت آگاهانه انجام می دهیم .

چگونه برنامه ریزی کنیم برای درس خواندن
سعی می کنیم که مطالب مورد مطالعه خودمان را درک کنیم، لایه های ناهوشیار ذهن ما در پس زمینه فعال می شوند تا موارد مطالعه شده را سازماندهی کنند و یک درکی از آن داشته باشند.

هر چقدر که شما در حین مطالعه توقف بیشتری داشته باشید، می توانید از کار صورت گرفته در پس زمینه ذهن خودتان و بدون متوجه شدن آن، استفاده بیشتری ببرید.

در یک دوره زمانی منطقی یک تمرکز کلی بر روی موضوع مورد مطالعه خودتان داشته باشید (برای مثال، نیم ساعت)، و بعد از آن از مطالعه دست بکشید، یک برگه بردارید و سعی کنید مواردی که یادگرفته اید را بر مبنای کلمات خودتان، خلاصه نویسی کنید.

ممکن است که شما در نتیجه مشاهده مقدار مطالبی که یادآوری می کنید یا درک می کنید، شگفت زده شوید.

همچنین شما می توانید بعد از پایان هر روز، کل مطالب مطالعه شده در طول آن روز را خلاصه نویسی کنید.

۶٫ از اطلاعات خودتان استفاده کنید.
یادگیری های نظری خودتان را با مثال های عملی تر یا ملموس تر مرتبط کنید.

برای مثال، در صورتی که تاریخ مطالعه می کنید، سعی کنید که یک داستان در رابطه با موضوع مورد مطالعه تان بنویسید. یا اینکه به یک موزه یا یک جای مرتبط دیگری بروید.

در صورتی که در رابطه با نحوه انجام دادن یک آزمایش علمی مطالعه می کنید، سعی کنید که یک آزمایش واقعی انجام بدهید.

بازی ها، صداها، تصاویر یا انواع دیگری از ابزارهای حافظه ای را ایجاد کنید که به شما کمک می کنند اطلاعات را مرتبط و یادآوری کنید.

تکنیک متمرکز ماندن – گام دوم
دیگر تکنیک یادگیری فعالی تمرکز کردن و متمرکز ماندن است.

۱٫ در شروع تاخیر نکنید.
سعی کنید که در اولین فرصت زمانی بعد از مدرسه مطالعه را شروع کنید. همان دقیقه ای که وارد اتاقتان می شوید، همه وسایل مورد نیازتان را جمع کنید و مطالعه خودتان را شروع کنید.

نه تنها بعد از مدرسه اطلاعات موجود در ذهن شما جدیدتر می باشند، بلکه همچنین در این شرایط شانس برخورد با موارد حواس پرت کننده هم کاهش خواهد یافت.

۲٫ محیط مطالعه خودتان را منظم کنید
شاید بر این عقیده باشید که مطالعه بر روی یک میز شلوغ و یک میز تمیز برایتان یکسان می باشد. ولی واقعیت این است که دسترسی داشتن صرفا به لوازم مورد نیاز، منجر به از بین رفتن موارد حواس پرت کننده می شود و زمان مطالعه شما را موثر تر می کند.

تکنیک یادگیری فعالی به عامل محیطی نیز بستگی دارد.

مداد ها، دفترچه ها، پوشه ها، کتاب ها، ماشین حساب ها و سایر لوازم مهم مطالعه را در دسترستان قرار دهید تا در حین جستجو کردن و پیدا کردن آنها، تمرکزتان بر روی مطالعه حفظ شود.

تکنیک متمرکز ماندن - گام دوم
تکنیک متمرکز ماندن – گام دوم
۳٫ موارد حواس پرت کننده را از بین ببرید.
یک فضای آرام و خالی را برای مکان مطالعه انتخاب کنید. از اطرافیان خودتان بخواهید که حواس شما را پرت نکنند.

موار حواسپرت کننده رایج، همانند گوشی های تلفن، را از خودتان دور کنید و یا اینکه آن را در حالت خاموش یا سکوت قرار دهید.

مرکز مشاوره تحصیلی
۴٫ آرام بودن یک تکنیک یادگیری فعالی
قبل از شروع مطالعه و در طول مطالعه، یک زمانی را صرف ایجاد شرایط مناسب برای خودتان و کاهش سطح استرستان اختصاص بدهید.

راضی بودن از شغل
یک سری حرکات مربوط به تنفس عمیق، مدیتیش یا دعا کردن را انجام دهید، به یک سری موسیقی های آرامش بخش گوش دهید یا هر کار دیگری را برای آرام کردن خودتان انجام دهید.

استرس اضافی باعث خواهد شد که شما تمرکز خودتان را از دست بدهید.

۵٫ یک سری وقت های استراحت برای خودتان اختصاص دهید.
پیشرفت تحصیلی را در استفاده صددرصدی از ذهن بسیار مهم است.

دیدگاه عمومی این است که مطالعه بدون وقفه شما نباید بیش از یک ساعت به طول بکشد، چرا که ذهن شما در این فاصله خسته می شود و نمی تواند به موضوع مورد مطالعه توجه مناسبی داشته باشد.

یک سری وقت های استراحت محدودی در نظر بگیرید – برای مثال چند دقیقه – تا بتوانید به مطالعه خودتان ادامه دهید.

یک زمان مناسبی را برای یک نوشیدنی، انجام دادن حرکات کششی، دوش گرفتن، انجام دادن ورزش آرامش بخش سریع یا انجام دادن کارهای مشابه اختصاص دهید.

برای پیشرفت تحصیلی مغز خودتان را تقویت کنید- گام سوم
۱٫ به منظور تقویت کردن مغزتان، آن را فعال نگه دارید.
مغز انسان از طریق ایجاد ارتباطات عصبی کار می کند. زمانی که ما به صورت منظم از ذهن خودمان استفاده می کنیم، ارتباطات جدیدی ایجاد می شوند و موارد موجود تقویت می شوند؛

زمانی که چنین کاری انجام نمی دهیم، ارتباطات موجود محدود می شوند یا از بین می روند.

فعال نگه داشتن ذهن تان از طریق مشغول کردن آن باعث خواهد شد که بهترین عملکرد ممکن را در شرایط فعلی و در طول کل زندگی شما داشته باشد.

سعی کنید موارد جدیدی را انجام دهید.

ایجاد کردن،
بحث کردن،
تفکر کردن،
تخیل کردن.
مغز خودتان را فعال نگه دارید،
چرا که این کار باعث خواهد شد که در زمان نیازتان به آن در حین مطالعه، بهترین عملکرد ممکن را داشته باشد.

۲٫ با استفاده از پازل ها، بازی ها و فعالیت ها، مغز خوتان را به چالش بکشید.
در استفاده صددرصدی از ذهن بسیار تاثیر دارد.

در صورتی که می خواهید عضلانی شوید، باید وزن مربوط به وزنه هایی که بالا می کشید را افزایش دهید.

در صورتی که می خواهید مغز خودتان را قوی تر کنید، باید همواره مغز خودتان را به چالش بکشید.

هر چند که برخی از ادعاهای بیان شده در رابطه با کارایی برنامه ها و نرم افزارهای “تقویت مغز” جای شک و شبه دارند، ولی به چالش کشیدن مغزتان با استفاده از پازل ها، بازی ها، فعالیت های جدید و موضوعات دشوار می تواند عملکرد ذهنی تان را تقویت کند.

به جای دریافت اطلاعات به صورت پذیرا و اثرناپذیر، سعی کنید که خودتان اطلاعات را به دست بیاورید.

تفاوت این دو شرایط همانند تفاوت موجود مابین رفتن به کلاس آشپزی و تماشا کردن برنامه آشپزی، یا حضور داشتن در جمع کاندیدهای سیاسی و چک کردن اخبار می باشد.

۳٫ به منظور به دست آوردن سلامت بدنی و ذهنی، به صورت منظم ورزش کنید.
ذهن شما بخشی از بدن تان می باشد، بنابراین در صورتی که وضعیت کلی سالم تری داشته باشید، مغز سالم تری هم خواهید داشت.

برنامه ریزی زندگی
ورزش منظم منجر به ایجاد کارایی بیشر در تامین اکسیژن و مواد مغزی مورد نیاز مغز می شود و علاوه بر سایر مزایایی که دارید، می تواند وضعیت روانی و سیستم ایمنی شما را در یک وضعیت مطلوبی قرار دهد.

زمانی که ورزش می کنید، بیشترین استفاده را از مغزتان خواهید داشت – زمانی که پیاده روی می کنید، به صورت هدفمندی بر روی محیط اطرافتان متمرکز شوید و زمانی که به خانه بر می گردید، سعی کنید که مجددا متمرکز شوید.

۴٫ یک رژیم غذایی سالمی مصرف کنید که برای پیشرفت تحصیلی مفید باشد.
ذهن انسان برای داشتن عملکرد مناسب، به مقدار غیر قابل باوری از انرژی نیاز دارد (در مقایسه با اندازه آن) و این انرژی نیاز به سوخت دارد.

یک رژیم غذایی سالم، دقیا همانند یک ورزش منظم، یک مورد مناسبی برای ذهن شما و سایر بخش های بدن تان می باشد.

در حالیکه ادعاهای زیادی در رابطه با “غذاهای مغز” خاص وجود دارد، ولی سعی کنید که بر روی میوه ها و سبزیجات، پروتئین های رقیق و حبوبات سالم  متمرکز شوید و میزان مصرف شکر های تصفیه شده، چربی های ناسالم و غذاهای فرآوری شده را کاهش دهید.

به منظور تکنیک یادگیری فعالی به کار می رود.

هیچ وقت با شکم خالی یا شکم پر مطالعه نکنید.
هر دو مورد می توانند منجر به حواس پرتی شما شوند.

سعی کنید که یک وعده غذایی سبک (و سالمی) مصرف کنید یا از خوراک مختصر استفاده کنید.

در استفاده صددرصدی از ذهن بسیار تاثیر دارد.

۵٫ سعی کنید که در برخی مواقع، با یکی از ابزارهای موسیقی سرگرم شوید.
در حالیکه تفکر عمومی بر این است که سمت چپ مغز انسان، تفکر منطقی را کنترل می کند و سمت راست مغز انسان منجر به ایجاد خلاقیت می شود، ولی واقعیت موجود پیچیده تر می باشد.

با این وجود، این مورد واقعیت دارد که فعالیت های تحریک کننده هر دو مورد خلاقیت و منطق به صورت همزمان، منجر به تقویت همزمان هر دو بخش از ذهن شما به صورت خواهد شد.

موسیقی و پیشرفت تحصیلی
نواختن یک ابزار موسیقیایی یک روش مشخص – و لذت بخشی – برای تحریک هر دو جنبه خلاقیت و منطق موجود در ذهن تان می باشد.

به شما کمک می کند تا استفاده صددرصدی از ذهن داشته باشید.

منبع :تکنیک یادگیری فعالی – استفاده صددرصدی از ذهن- پیشرفت تحصیلی- کانون مشاوران ایران

درمان افسردگی...
ما را در سایت درمان افسردگی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : مونا منکاوی afsoordegi بازدید : 194 تاريخ : پنجشنبه 24 مرداد 1398 ساعت: 22:09

اختلال جدید روانشناسی در لیست اختلالات قرن ۲۱
زندگی های موجود در قرن ۲۱ ام منجر به اضافه شدن ۱۵ اختلال جدید روانشناسی به لیست اختلالات شده است.

راهنمای تشخیصی و آماری اختلال های روانی[۱] (DSM) یک رتبه بندی استاندارد از اختلال های روانی می باشد که توسط متخصصان سلامت روان موجود در سرتاسر جهان به کار گرفته می شود.

این راهنما عبارت از یک نوع مرجعی می باشد که متخصصان سلامت روان، تشخیص های خودشان را بر مبنای آن انجام می دهند.

در ادامه یک لیست از ۱۵ اختلال جدید اضافه شده به لیست اختلالات روانشناسی به ترتیب الفبایی (انگلیسی) بیان شده است:

15 اختلال جدید روانشناسی - هر کسی در قرن 21 با آن مواجه می شود
۱۵ اختلال جدید روانشناسی – هر کسی در قرن ۲۱ با آن مواجه می شود
اختلال پرخوری[۲]
افراد دچار شده به این فوبیا، در زمانی که گرسنه نیستند، مقدار زیادی غذا می خورند. این افراد معمولا در زمانی که تنها هستند یا مورد توجه نمی باشند، غذا می خورند.

در اغلب مواقع، غذا بسیار سریع و به صورت کاملی خورده می شود و مصرف غذا تا جایی ادامه می یابد که منجر به درد فیزیکی شود.

غذا در اغلب مواقع به عنوان یک عامل حواسپرت کننده و به منظور اجتناب از سایر مشکلات مصرف می شود.

این امکان وجود دارد که فرد بعد از صورت گرفتن یک پرخوری نسبت به خودش احساس تنفر پیدا کند و دچار افسردگی شود. اختلال پرخوری مشابه با اختلال پرخوری عصبی می باشد، ولی یک سری تفاوت هایی دارند.

هر چند که فرد در هر دو نوع اختلال بیان شده احساس تنفر و گناه می کند، ولی در اختلال پرخوری هیچ نوع کاری برای جبران (غذاهای خورده شده و به منظور خارج کردن آنها) صورت نمی گیرد.

ترک کافئین[۳]
یکی از اختلال جدید روانشناسی، ترک کافئی است.

هیچ کس بر این اعتقاد نمی باشد که تاثیرات ترک کافئین می تواند منجر به بروز مشکلات روانی شود، برخلاف تاثیرات جانبی ترک که ناشی از اعتیاد به داروهای غیرقانونی و الکل می باشند.

کافئین اختلال جدید روانشناسی - هر کسی در قرن 21 با آن مواجه می شود
ترک کافئین
ترک حشیش[۴]
این اختلال یک مورد بحث برانگیز دیگری می باشد که وارد لیست اختلالات روانشناسی شده است و مطالعات قبلا وجود داشتن اعتیاد ماری جوانا را نشان داده بودند، ولی منتقدان علائم ترک حشیش را مورد پذیرش قرار نمی دادند.

علائم ترک حشیش می تواند همانند روش مربوط به ترک علائم سایر داروهای قاچاق درمان شود.

گرفتگی نفس هنگام خواب[۵]
یکی از اختلال جدید روانشناسی ، گرفتگی نفس هنگام خواب است.

در وضعیت گرفتگی نفس در وسط خواب، تنفس متوقف می شود و قبل از اینکه شخص شروع به تنفس مجدد بکند، یک مکثی در تنفس وی صورت می گیرد.

برخلاف گرفتگی نفس مسدود کننده در طول خواب، که فرد در یک شرایط خاصی قرار می گیرد و برای تنفس کشیدن در مقابل راه های هوایی مسدود شده دچار مشکل می شود، در این وضعیت خروپف صورت نمی گیرد و راه هوایی هم بسته نمی شود.

این مورد ثبت شده، یک ورژن به روز رسانی شده از شرایط بالینی و روان شناسی شناخته شده می باشد که بر روی خواب فرد تاثیر می گذارد

در حال حاضر با دانش بالینی موجود از اختلال های خوابی مطابقت دارد.

اختلال تعهدات اجتماعی بازداری نشده[۶]
این اختلال یک نوع اختلال موجود در کودکان می باشد که در اغلب مواقع با ADHD اشتباه گرفته می شود و از طریق بی اعتنایی و رفتار تکانشی مشخص می شود.

لیست اختلالات روانشناسی این اختلال را به عنوان “یک الگوی رفتاری که در آن فرد به صورت فعال یک دیدگاه یا تعاملی با بزرگسالان ناشناس پیدا می کند” تعریف کرده است.  

سایت کانون مشاروان ایران این شرایط را به این صورت تعریف کرده است که “یک نوع آسیب و عامل استرس زای مربوط به اختلال می باشد که در نتیجه بی توجهی شدید در طول دو سال اول زندگی ایجاد می شود.

” این اختلال بیشتر در کودکانی به وجود می آید که در دوران نوزادی مورد بی توجهی قرار گرفته اند، دارای مراقبت متناقض بوده اند و دوران کودکی خودشان را در یک سازمان پشت سر گذاشته اند.

اختلال بدنظمی حالت روانی آشفته[۷] – DMDD
این اختلال خاص فقط بر روی کودکان زیر ۱۸ سال تاثیر می گذارد. این کودکان دارای کج خلقی های خشمناک شدیدی هستند که به عنوان “خشم منفجر شونده، افراطی” شناخته می شود.

این افراد دارای تحریک پذیری و عصبانیت شدید، مزمن و مداوم هستند که به صورت کج خلقی خشمناک و غضبناکی به نمایش در می آید و به صورت مکرر صورت می گیرد.

لیست اختلالات روانشناسی این مورد را به عنوان “کج خلقی های خشمناک، DMDD تعریف کرده است که از طریق حالت های خشمناک انفجاری شدید و مکرر مشخص می شود و به صورت قابل توجهی، از نظر شدت و طول مدت، متناسب با موقعیت نمی باشد.”

اختلال پوست رفتگی (ناخنک زدن پوست)[۸]
این اختلال از طریق ناخنک زدن مکرر و ایجاد خراش بر روی پوست مشخص می شود که تا ایجاد جراحت و زخم بر روی پوست ادامه پیدا می کند و منجر به ایجاد اختلالاتی در عملکرد شغلی اجتماعی و نرمال فیزیکی می شود؛

علائم این اختلال نمی تواند از طریق علائم مربوط به سایر اختلال ها توضیح داده شود. این اختلال همچنین به عنوان درماتیلومانیا[۹] شناخته می شود.

اختلال انباشت[۱۰]
روان شناسان این اختلال را به عنوان یک شرایط کاملا واقعی در نظر می گیرند و به صورت “شرایط سخت مداومی که به دلیل نیاز احساس شده در مور ذخیره کردن آیتم ها و اضطراب مربوط به دور انداختن آنها، این آیتم ها دور انداخته نمی شوند و یا همراه با سایر تملک ها نگه داشته می شوند.

” شخص دارای اختلال انباشت، در اغلب مواقع خانه خودش را به مکان انباشت تبدیل می کند تا جایی که به دلیل موارد انباشت شده، رفتن از یک اتاق به یک اتاق دیگر به سختی صورت می گیرد.

به دلیل مواردی که منجر به جلوگیری از باز و بسته شدن درها می شوند، باز کردن درها با مشکل صورت می گیرد.

معمولا برای خانه های انباشت نیاز به یک گروه آسیب شناسی زیستی از تمیز کننده ها وجود دارد تا خانه را تمیز و بهداشتی بکنند و یک فضای زندگی در دسترسی ایجاد کنند که عبارت از هدف اصلی خانه می باشد.

اختلال فزون خواهی جنسی[۱۱]
یک اختلال جدید روانشناسی در قرت ۲۱، اختلال فزون خواهی جنسی است.

در حال حاضر اعتیاد جنسی یک لیست مشخصی در DSM دارد.

با این وجود، به دلیل اینکه در بخش III و به صورت موارد نیاز به بررسی بیشتر لیست شده است، نمی توان هیچ نوع تشخیص رسمی داشت. عبارت “اعتیاد جنسی” برای اولین بار در سال ۱۹۸۰ و در DSM-3 نشان داده شد، ولی بعدا در ویرایش مربوط به سال ۱۹۹۴ حذف شد.

اختلال شناختی – عصبی عمده همراه با بیماری بدنی لوی و اختلال شناختی – عصبی خفیف[۱۲] (NCD)
NCD عمده از طریق کاهش قدرت شناخت قابل توجهی مشخص می شود که از طریق استقلال دخالت می کند. این مورد به دلیل روان آشتفگی و یا به دلیل سایر اختلال ها، به جزء آلزایمر، ایجاد نمی شود.

ویژگی NCD خفیف شامل کاهش شناختی خفیفی می باشد که هیچ نوع دخالتی در استقلال فرد ایجاد نمی کند و به دلیل یک اختلال روانی دیگر یا روان آشتفگی مشخص نمی شود.

اختلال اضطراب قبل از قاعدگی[۱۳] – PMDD
این اختلال یک نوع اختلال افسرده کننده می باشد.

در رابطه با در نظر گرفتن PMDD به عنوان یک اختلال واقعی همچنان یک سری بحث و جدل هایی وجود دارد و منتقدان این مورد را صرفا به عنوان یک حالت شدید از علائم قبل از قاعدگی (PMS) در نظر می گیرند.

PMDD می تواند بر روی عملکرد شغلی و روزمره عادی فرد تاثیرگذار باشد.

علائم موجود می تواند شامل:

ایجاد حالت تیرگی در ذهن،
بی حالی،
افسردگی،
تغییرات وضعیت روانی،
تغییر اشها،
احساس عدم کنترل،
مضمحل شدن،
مشکلات خوابی به معنای بی خوابی یا خوابیدن بیش از حد،
مشکلات تمرکزی،
سوزش سینه،
یک سری مشکلات در توجه کردن،
سر دردها،
درد عضلانی و مفصلی،
عصبانیت یا خشم شدید،
گریه کردن،
احساس فشار، خستگی، باد کردن،
افزایش وزن، بی خوابی،
خواب آلودگی،
اضطراب مشخص و حمله های وحشت زدگی،
بی علاقگی،
کوفتگی،
بدون انرژی بودن،
تغییر قابل توجه در اشتها،
کاهش علاقمندی به فعالیت های معمولی،
احساس ناامیدی
افزایش تضادهای میان فردی شود.
معمولا این علائم در طول شروع قاعدگی از بین می روند. همچنین ممکن است علاوه بر علائم لیست شده، یک سری علائم دیگری هم بروز کنند.

این اختلال جدید روانشناسی است.

 

منبع :۱۵ اختلال جدید روانشناسی – هر کسی در قرن ۲۱ با آن مواجه می شود- مشاوره

درمان افسردگی...
ما را در سایت درمان افسردگی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : مونا منکاوی afsoordegi بازدید : 198 تاريخ : پنجشنبه 24 مرداد 1398 ساعت: 22:06

ترس از شیطان
فوبیای شیاطین یا ترس از شیاطین، یک فوبیایی می باشد که در اغلب مواقع ریشه در عقاید مذهبی دارد.

برخی از مذاهب بر این باور هستند که شیاطین واقعی هستند و عبارت از موجودات قدرتمندی می باشند که می توانند بر روی انسان های تملک داشته باشند، و باعث شوند که آنها به روش های غیر قابل فکر و غیر عقلایی رفتار کنند.

مذاهب دیگر بر این باورند که مالکیت غیر محتمل یا حتی غیر ممکن می باشد، ولی بر این باورند که شیاطین می توانند از طریق برخی روش ها غارت و ویران کنند.

با این وجود، سایر مذاهب بر این باورند که توانایی مالکیت ارواح بر روی ما مفید و موثر می باشد، و مراسم مالکیت روح یک بخشی از کارهای مذهبی معمول می باشد.

همه موارد فوبیای شیطان ریشه در مسائل مذهبی ندارند، ولی در صورتی که شما این ترس را داشته باشید، بررسی کردن سیستم عقاید فعلی شما و عقایدی که در زمان رشد داشته اید، می تواند مفید باشد.

برخی از افراد در هنگامی که از نظر ایمانی و اعتقادی دچار بحران می شوند یا تغییرات قابل ملاحظه ای در عقاید مذهبی آنها صورت می گیرد، یک ترسی نسبت به شیاطین پیدا می کنند.

اتفاقاتی که باعث می شوند شما دوران کودکی خودتان را مجددا ارزیابی کنید، همچنین می توانند باعث شوند که شما در مورد تغییراتی تحقیقی کنید که شما به عنوان یک بزرگسال انجام داده اید و شامل تغییرات صورت گرفته در عقاید مذهبی می باشند.

هالیوود
شیاطین همانند ارواح، بیشتر در فیلم های تاثیرگذار و رمان های دارای بیشترین فروش ها وجود دارند.

فیلم جن گیر[۱] که در سال ۱۹۷۳ منتشر شد، شاید مشهورترین فیلمی است که نشان دهنده تملک شیطانی می باشد، ولی شیاطین در فیلم های امروزی به عنوان موضوعات محبوبی در نظر گرفته می شوند.

تکنیک های تصویر سازی تولید شده از طریق کامپیوتر به هر فیلمی اجازه می دهد تا فیلم سازان آن، صحنه های به شدت ترسناکی را ایجاد کنند، در حالی که پلیر های بلو – ری[۲] و HDTV ها این امکان را برای ما فراهم می کنند تا تئاتر را در خانه تجربه کنیم.

این بدان معنا نیست که فیلم یک نوع فوبیای جدیدی را ایجاد می کند، ولی افرادی که از فوبیای شیطان رنج می برند، ممکن است که فوبیای آنها در نتیجه این فیلم ها تحریک شود.

[۱] The Exorcist

[۲] Blu-ray Players

مرکز مشاوره مگاروان
تجربه افسانه ها
تجربه افسانه ها عبارت از یک نوع تشریفات مذهبی است که نوجوانان و جوانان بزرگسال زیادی انجام می دهند.

افسانه های شهری در مورد مکان های شبه زده در سرتاسر جهان رایج می باشند، و اکثر داستان ها نشان دهنده یک مولفه شیطانی می باشند. معمولا این تجربه ها در طول شب صورت می گیرند.

کودکان به صورت مناسبی خودشان را برای مقابله با ترس آماده می کنند.

انتظارات می تواند بر روی ادراک افراد تاثیر بگذارد و نوجوانانی که افسانه ها را تجربه می کنند، معمولا انتظار دارند که یک تجربه ترسناکی را پشت سر بگذراند.

برنامه ریزی برای سفر، بازگویی مجدد داستان به صورت مکرر و هدایت کردن مسیر آنها به سمت پل ها یا بزرگ راه ها یا گورستان های تخریب شده همراه با دوستان در طول شب، منجر به بیشتر شدن انتظارات مربوط به دیدن ارواح و شیاطین در این افراد می شود.

فوبیا به شیطان بیشتر از افراد مذهبی با اعتقادات سطحی بروز می کند.

در این شرایط، متقاعد کردن آنها مبنی بر اینکه صداهای ناآشنا یا خطاهای بصری اثبات کننده واقعیت داشتن شیطان می باشند، به راحتی امکان پذیر است.

هر چند که تجربه افسانه ها می تواند نشان دهنده شجاعت آنها برای مقابله با ترس ها باشد، ولی تجربه کردن افسانه همچنین می تواند منجر به وخیم تر شدن یک فوبیای واقعی شود.

اکثر افراد یک افسانه ای را تجربه کرده اند و آنها را متقاعد کرده است که آنها فقط دارای یک سرنوشت ناگواری می باشند و این امر منجر به افزایش اعتقاد آنها به افسانه ها و در نهایت تحکیم یک فوبیا در آنها می شود.

فوبیای شیطان و کودکان
ترس ها به صورت قابل توجهی در بین کودکان جوان رایج می باشند، ولی بیشتر کودکان بدون داشتن هیچ نوع ترسی رشد می کنند.

شیاطین همانند لولو، می توانند محدود به تلاش کودکان برای معنادار کردن دنیای غیر قابل پیشبینی موجود در اطراف خودشان باشد. با این وجود، در برخی از کودکان یک سری فوبیاهای واقعی ایجاد می شود.

در صورتی که ترس موجود در کودکتان به صورت غیر معمول شدید باشد، یا در صورتی که وی شروع به امتناع از انجام دادن مواردی کند که در گذشته لذت بخش بوده اند و یا در صورتی که ترس به مدت بیش از چند ماه به طول بکشد، حتما در مورد وضعیت کودک خودتان با یک پزشک مشورت بکنید.

همچنین کودکان می توانند نسبت به فیلم ها، کتاب ها، برنامه های تلویزیونی و بازی های ویدئویی حساسیت بیشتری داشته باشند.

فعالیت های کودک کوچک خودتان را تحت نظر داشته باشید، و از مواردی که باید به صورت تنها تجربه کنید، لذت ببرید. عقاید خودتان را بیان کنید و با صداقت و به صورت ساده به سوالات آنها جواب بدهید.

 

منبع :مقابله با فوبیای شیطان- روانپزشک خوب

درمان افسردگی...
ما را در سایت درمان افسردگی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : مونا منکاوی afsoordegi بازدید : 209 تاريخ : پنجشنبه 24 مرداد 1398 ساعت: 22:04

در دو مقاله قبلی این سایت در مورد چگونگی درست صحبت کردن با کودکان صحبت کردیم، در ادامه در این مقاله نیز 5 نکته دیگر در رابطه با گفتگوی درست با کودکان و تعامل مناسب آورده شده است:

با ما همراه باشید، مقالات مرتبط در زیر آمده اند:

چگونگی صحبت با کودکان ۱

چگونگی صحبت با کودکان ۲

  رفتارهای خوب را مدلسازی کرده و انتظار آن را داشته باشید- رفتارهای خوب در خانه یا هر جای دیگری نبایستی اختیاری باشند. اگر شما رفتارهای خوب برای کودکان خود و هر فرد دیگری مدلسازی کنید، آنها خواهند دید که رفتارهای خوب مورد انتظار بوده و در یک سطح مداوم به نمایش گذاشته می شوند. با آموزش گفتن موارد پایه ای مانند “لطفا” و “متشکرم” به کودکان خود قبل از اینکه بتوانند صحبت کنند، شروع کنید. کودکان مستحق همان تقدیر و احترامی هستند که بزرگسالان با یکدیگر به کار می برند. آنها اغلب گفتار و رفتار والدین خود و پرستارهای خود را تقلید خواهند کرد. به کودکان خود “لطفا” و “متشکرم” و “خواهش می کنم” بگویید همان گونه که به هر فرد دیگری اینها را می گویید.
مهربان اما قاطع باشید- اگر شما تصمیم خود را در رابطه با موضوعی گرفته اید، به آن بچسبید. مطمئن شوید که شما و شریکتان در رابطه با آن موضوع اشتراک نظر دارید و بر تصمیم خود متحد باقی بمانید. ممکن است که کودکان آن تصمیم را در همان لحظه دوست نداشته باشند، اما خواهند دانشت که تصمیم به قوت خود باقی خواهد ماند و دیگر با هیچ یک از شما در رابطه با تغییر آن اصرار نمی کند و یا هیچ کدام از والدین را علیه دیگری تحریک بازی نمی دهد. درخواست های خود را مهم جلوه دهید و همانگونه صحبت کنید که منظورتان را می رساند. درخواست با یک تن صدای نا مطمئن به کودکتان این احساس را می دهد که شما کاری ندارید که آیا درخواست شما را دنبال می کند یا نه.
سوالات با انتهای باز بپرسید- اگر می خواهید کودکتان کمی بیشتر فکر کند و ذهنش را کمی بازتر کند، نیاز است تا سوالاتی با انتهای باز از آنها بپرسید. سوالاتی که با جواب های ساده ی “بله” و یا “نخیر” نتوانند پاسخ داده شوند. این سوالات ترغیب کننده گفتن بیشتر هستند، تا کودک عقاید و احساسات خود را به اشتراک بگذارد. به عنوان مثال، به جای پرسیدن “آیا مهمانی پیتر امروز خوش گذشت؟” به ایده های آنها پاسخ دهید تا نشان دهید که شما به آنچه آنها قرار است بگویند علاقه مند هستید و برایتان مهم هستند. به عنوان مثال “واقعا؟”، ” میفهمم”، “در مورد…” و “جالب است”.
بررسی کنید که آیا کودکتان حرفهایتان را متوجه می شود یا نه- اگر متوجه شدید که از کودکتان پاسخی برای درخواست هایتان دریافت نمی کنید و یا بخاطر دستوراتتان و یا مکالماتتان سر در گم شده اند، به یاد داشته باشید که درک آنها را قبل از پرداختن به موضوع بعدی را چک کنید. از آنها بخواهید هر آنچه گفته اید را تکرار کنند. اگر نتوانستند شما خواهید دانست که مکالماتتان برای درک آنها بسیار طولانی و یا بسیار پیچیده است. سعی کنید تا از انتخاب هایتان از لغات را با جملات ساده تر و کوتاه تر جایگزین کنید.
آنچه که می خواهید را با پیام های “من” توضیح دهید- زمانی که از کودکتان می خواهید کاری را انجام دهد، در صورتی که آنچه که از آنها می خواهید را در قالب افکار و احساساتی با ارسال “پیام های من” توضیح دهید، پاسخ بهتری دریافت خواهید کرد. این بسیار موثر تر استفاده از دستورات یا ارسال “پیام های تو” است. این به کودک شما این اجازه را می دهد که بداند که رفتارش چه احساسی را به شما منتقل می کند. کودکان گاهی اهمیت نمی دهند که رفتارشان چه تاثیری بر دیگران می گذارد. با استفاده از این استراتژی، این به آنها کمک می کند تا توجه بیشتری به اقداماتشان نشان دهند و مسئولیت بیشتری برای تغییر رفتارشان به آنها می دهد. به عنوان مثال “من از تو می خواهم که به اینجا بیایی لطفا” بجای “بیا اینجا” یا “من از تو میخواهم که به الیور هم نوبت بدهی” بجای ” به الیور هم نوبت انجام بده” این یک رویکرد نرم تر است و کودکانی که تمایل به “لطفا” شنیدن دارند، به این نوع از گفتار پاسخ بهتری نشان می دهند. توصیف احساسات همچنین به کودکان کمک می کند تا ببینند چرا بایستی اطاعت کنند. به عنوان مثال، “وقتی از مامان دور می شوی، تو فروشگاه می دوی و من نگران میشم چون ممکنه گم بشی” از لغات “زمانی که تو … احساس می کنم…. چون که ….” استفاده کنید.

 

منبع :چگونگی صحبت با کودکان 3- روانشناسی کودک

درمان افسردگی...
ما را در سایت درمان افسردگی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : مونا منکاوی afsoordegi بازدید : 204 تاريخ : پنجشنبه 24 مرداد 1398 ساعت: 22:02

تست میزان هات بودن یکی از تست های روابط زناشویی است و می توانند جواب شناخت هرچه بهتر افراد از میزان تمایلات جنسی و زناشویی آنها باشد.
این  تست در دسته تست های روانشناسی قرار گرفته و می تواند کمک بسیار زیادی را به افراد برای شناخت مطلوب ‌تر ویژگی ‌های جنسی خود بکند.
 
رابطه جنسی یکی از جنبه های جنس است که می تواند در هر فرد متفاوت باشد.
 
میزان هات بودن همچنین می تواند بسته به شرایط در زمان های مختلف تغییر کند.
 
تست های روان سنجی هات بودن زیر به شما کمک می کند تا خود را از لحاظ رفتار و اندیشه های جنسی سنجیده و تعیین کنید که آیا شما تمایل زیادی دارید و شما نیاز به کمک یک متخصص برای حل مشکل خود دارید یا یک فرد سالم می باشید.
 
البته تشخیص قطعی مسئولیت کارشناسان است.
این تست می تواند به راحتی ثبت تمایلات فرد مشخص نموده و اگر او و مشکلات خاصی در زندگی زناشویی وجنسی خود مواجه است آنها را به او گوشزد نماید.
 
در پایان و پس از بررسی امتیازهای داده شده افراد می‌توانند نتیجه را نزد یک روانشناس برده و از او برای بهبود شرایط خود در هر زمینه یاری بطلبد.
 
منبع :
 
حبیبی بهاره , امان الهی عباس. بررسی رابطه بین صمیمیت و میل جنسی با نشانه های افسردگی و رضایت زناشویی در زنان ۳ ماه تا ۲ سال پس از زایمان. طلوع بهداشت :   خرداد و تیر ۱۳۹۵ , دوره  ۱۵ , شماره  ۲
 
هاشمی نژاد فاطمه سادات , روشن چسلی رسول, منتشلو سمیه.  اعتباریابی پرسشنامه نشانه های آغازگر میل جنسی (CSDS).  روانشناسی بالینی و شخصیت (دانشور رفتار :   بهار و تابستان ۱۳۹۵ , دوره  ۱۴ , شماره  ۱
 
سؤالات روانشناختی اعتیاد جنسی و میزان هات بودن را بخوانید و پاسخ دهید:
 
۱٫آیا شما مجلات خاص جنسی را خریداری می کنید یا مایل به استفاده از این سایت ها و شبکه ها هستید؟
معمولاً
نه
گاهی
۲٫آیا شما مشتاق به رابطه جنسی هستید؟
معمولاً
نه
گاهی
۳٫آیا رفتار جنسی غیرعادی را خودتان احساس می کنید؟
معمولاً
نه
گاهی
۴٫آیا همسرتان در مورد رفتار جنسی شما شکایت دارد ؟
معمولاً
نه
گاهی
۵٫آیا معمولا در مورد رفتار جنسی خود احساس بدی دارید؟
معمولاً
نه
گاهی
۶٫آیا شما خود را از رفتار جنسی خود را از شریک زندگی خود پنهان کرده اید؟
معمولاً
نه
گاهی
۷٫آیا تا کنون در زندگی خانوادگی خود با رابطه جنسی مواجه شده اید؟
معمولاً
نه
گاهی
۸٫آیا شما می توانید رفتار جنسی خود را متوقف کنید، حتی اگر شما می دانید که کار شما نامناسب است؟
معمولاً
نه
گاهی
 
درمان افسردگی...
ما را در سایت درمان افسردگی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : مونا منکاوی afsoordegi بازدید : 202 تاريخ : پنجشنبه 24 مرداد 1398 ساعت: 21:59

تاثیر اختلال دوقطبی بر خانواده مورد بررسی قرار می گیرد.
 
اختلال دو قطبی Bipolar Disorder یک نوع اختلال مربوط به مغز می باشد که مشخصه آن تغییرات حدی در وضعیت های روانی است.
 
این اختلال یک بیماری است که نه تنها بر روی خود فرد، بلکه همچنین بر روی خانواده و دوستان وی هم تاثیرگذار می باشد.
 
زندگی کردن با یک فرد مبتلا به اختلال دو قطبی شامل یادگیری نحوه مقابله با مشکلاتی که این علائم می توانند ایجاد کنند، حمایت کردن از فرد بیمار و همچنین پیدا کردن روش های مقابله ای موثر می باشد.
 
مدیریت بیماری توسط فرد و دوقطبی و خانواده
بر اساس ماهیت بیماری فرد و نحوه مدیریت مناسب بیماری، خانواده می تواند به روش های مختلفی تحت تاثیر قرار بگیرد.
 
زمانی که تغییرات روانی خفیف باشند، ممکن است که خانواده برخی از حالت های اضطرابی را تجربه کند، ولی این افراد به مرور زمان و با استفاده از آموزش مربوط به بیماری روانی، می توانند نحوه زندگی کردن همراه با تامین نیازهای مربوط به این بیماری و فرد بیمار را یاد بگیرند.
 
اختلال دو قطبی تاثیراتی که این اختلال بر روی خانواده دارد
اختلال دو قطبی تاثیراتی که این اختلال بر روی خانواده دارد
مراقبت از شخصی که دارای علائم شدیدی می باشد، می تواند برای خانواده کاملا استرس زا باشد، به خصوص در صورتی که آنها فرصت مناسبی برای مهارت های مورد نیاز به منظور مقابله با بیماری روانی را داشته باشند.
 
این مورد می تواند خسته کننده باشد، به خصوص برای خانواده هایی که دارای فرزندان جوانی هستند.
 
تاثیر اختلال دوقطبی بر خانواده
اختلال دو قطبی می تواند به روش های زیر بر روی خانواده ها تاثیرگذار باشد:
 
ناراحتی عاطفی همانند گناه، غصه خوردن و نگرانی
اختلال در موارد روتین منظم
اجبار به مقابله با رفتار غیرمعمول یا خطرناک
استرس مالی در نتیجه کاهش درآمد یا خرج کردن بیش از حد
ازدواج اجباری یا روابط خانوادگی
تغییر در نقش های خانوادگی
مشکلاتی در نگهداری روابط خارج از خانواده
مشکلات سلامتی ایجاد شده در نتیجه استرس
ممکن است که اعضای خانواده در حین یادگیری نحوه مقابله با شرایط فرد دارای اختلال دو قطبی، یک سری عواطفی را تجربه کنند.
 
تاثیر اختلال دوقطبی بر خانواده - مشاور کو
تاثیر اختلال دوقطبی بر خانواده – مشاور کو
هیچ نوع احساس درست یا اشتباهی وجود ندارد.
تنها مورد مهم عبارت از نحوه مدیریت این عواطف می باشد.
 
در این بیماری هم همانند سایر بیماری های شدید، خانواده ها احساس ناراحتی و غصه خواهند داشت.
 
این یک نوع واکنش طبیعی می باشد.
ما به اعضای خانواده خودمان اهمیت می دهیم و می خواهیم که سالم و خوشحال باشند.
 
در برخی مواقع خانواده ها احساس می کنند که یکی از اعضای خودشان را از دست داده اند. با این وجود، داشتن یک بیماری روانی همانند اختلال دو قطبی، به این معنا نمی باشد که فرد نمی تواند یک زندگی موفق و شادی داشته باشد.
 
معنای این جمله عبارت از این است که افراد و خانواده آنها در حال حاضر با یک چالشی مواجه هستند.
 
نگرانی خانواده
همچنین خانواده ها نگران اشخاصی هستند که دوستشان دارند و یک مورد شیدایی می تواند باعث شود که فرد به صورت خطرناک و یا ریسک دار رفتار کند.
 
تاثیر اختلال دوقطبی بر خانواده هم بسیار نگران کننده است.
 
یکی از روش های مربوط به کاهش این نگرانی عبارت از ایجاد یک برنامه در مورد نحوه مدیریت شرایط سخت در خانواده می باشد.
 
زمانی که اعضای خانواده شما احساس مناسبی داشته باشند، با هم در یک جایی بشینید و در رابطه با نحوه مدیریت شرایط و وقایع ناخوشایند صحبت کنید.
 
داشتن یک برنامه بحران می تواند این اطمینان را در شما ایجاد کند که در صورت اتفاق افتادن شرایط نامناسب برای فرد، این فرد نسبت به مواردی که از وی انتظار می رود و کارهایی که باید انجام بدهد، شناخت مناسبی خواهد داشت.
 
ممکن است کودکان این ترس را داشته باشند که این بیماری را به ارث خواهند برد.
شاید کودکان بزرگ تر این ترس را داشته باشند که در شرایطی که والدین نتوانند کاری انجام بدهند، آنها مسول مدیریت شرایط بیماری و مراقبت از برادران و خواهران خودشان خواهند بود.
 
در هر اتفاقی که صورت می گیرد، خانواده ها می توانند از یادگیری روش های مدیریت این نگرانی ها منتفع شوند و دارای یک زندگی خوشحال و کاملی باشند.
 
خانواده ها چه کارهایی می توانند انجام بدهند
آموزش دادن شما در مورد بیماری
حمایت کردن از اعضای خانواده شما به منظور مدیریت بیماری هایشان
باور داشتن به آنها، به خصوص در زمان هایی که ممکن است این افراد خودشان را باور نداشته باشند
ادامه دادن به دوست داشتن آنها، حتی در زمانی که بخواهند تسلیم شوند
“زمانیکه همسرم در یک وضعیت شیدایی قرار داشت، من به صورت دائم در مورد اتفاقی که ممکن بود صورت بگیرد، نگران بودم.
 
من تا زمانی که وی شرایط بهتری به دست آورد، می توانستم با شرایط موجود مقابله کنم. من نمی توانستم از امیدم دست بردارم.”
 
آموزش و حمایت می تواند کمک بسیار مناسبی برای خانواده هایی باشد که یکی از اعضای آن دارای اختلال دو قطبی می باشد.
 
 مشاورکو : مشاوره
برترین مقالات خانواده و زوج درمانی با رویکرد بهبود روابط میان خانواده
مشاوره قبل از ازادواج برای روج های جوان با آموزش روابط و و رفتار پیش از ازدواج
مشاوره طلاق و جدایی به منظور حل مشکلات زناشویی و نجات زندگی والدین و یا آغاز زندگی پس از طلاق
روابط جنسی و زناشویی به منظور درمان مشکلات دیرانزالی، زودانزالی، خوشنت جنسی ، تجاوز
تشخیص و پیشگیری از خیانت و تعهد مندی میان زوجین و جلوگیری از طلاق عاطفی و جنسی
ارتباط با جنس مخالف پیش از ازدواج ، دوره نامزدی و عقد و داشتن روابط در بستر علمی و اجتماعی بدون مشکلات و چالش ها
روش های نوین درمانی بیماری دوقطبی  در روان پزشکی و روان شناسی با رویکردهای مختلف درمانی بدون دارو و دارو درمانی به منظور درمان اسکیزوفرنی
نویسنده: انجمن درمان اختلالات مشاور کو 
تمامی حقوق برای مشاور کو : مشاوره خانواده محفوظ بوده و هرگونه کپی برداری از محتوای انجمن پیگرد قانونی دارد و استفاده با ذکر نام منبع و لینک سایت بلامانع است.
درمان افسردگی...
ما را در سایت درمان افسردگی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : مونا منکاوی afsoordegi بازدید : 205 تاريخ : چهارشنبه 23 مرداد 1398 ساعت: 21:27

یکی از اشتباه هایی که بسیاری از دختران و پسران قبل از ازدواج مرتکب می شوند، اصرار به هم شکل شدن است.
 
آنها فکر می کنند قبل از شروع زندگی باید گربه را دم حجله کشت و برای این کار تلاش می کنند
 
همسر آینده شان را با دعوا، قهر، خواهشش و هر راه دیگری که می دانند #عوض کرده و شبیه خود کنند.
 
آنها فکر می کنند هم شکل بودن و هم رنگ بودن، تضمینی برای ازدواج موفق است، اما اشتباه می کنند.
 
اگر شما هم چنین فکری را در سر دارید، نباید فراموش کنید که شما و همسرتان، از ۲خانواده و ۲فرهنگ متفاوت هستید
 
و هرگز نمی توانید دنیا را از یک دریچه ببینید. شما تجربه ها و باور های متفاوتی دارید
 
و تا زمانی که در تعارض با هم قرار نگیرید و از این باور ها چماقی برای کوبیدن هم نسازید، تهدیدی متوجه شما نخواهد بود.
 
انتخاب صحیح برای ازدواج
درمان افسردگی...
ما را در سایت درمان افسردگی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : مونا منکاوی afsoordegi بازدید : 186 تاريخ : چهارشنبه 23 مرداد 1398 ساعت: 21:25

به چه نحوی نمایش های هالوینی از بیماری روانی منجر به یک برچسب می شود

هالوین برای اکثر افراد یک اتفاق سرگرم کننده می باشد – ولی ممکن است افراد دارای بیماری روانی به این نتیجه برسند که این اتفاق منجر به افزایش برچسب های مربوط به آنها می شود.

خود تعطیلات این قابلیت را دارد که برای اکثر افراد، شغل ها و فرهنگ ها به عنوان یک نمایش در نظر گرفته شود.

بنابراین شاید تعجب آور نباشد که بیماری روانی به صورت نامناسبی نمایش داده می شود.

تمامی لباس های محلی، در اغلب مواقع از سرگرم کننده تا بی عاطفه و تا صرفا اهانت آمیز متغیر می باشند.

لباس های جنسی برای افراد جوان طراحی می شوند و همچنین لباس های فرهنگی و بی عاطفه عبارت از موارد رایجی می باشند که برای جوانان طراحی می شوند.

متاسفانه حتی صحنه های نمایشی جذاب هالوین به عنوان یک رفتار قالبی و ابزاری برای برچسب زدن بیماری روانی استفاده می شود.

خانه های شبح زده در برخی مواقع به عنوان “تیمارستان های شبح زده” نشان داده می شوند و افراد دارای بیماری روانی به عنوان افراد ترسو یا خشن نمایش داده می شوند.

همچنین خرده فروشان یک سری لباس هایی را می فروشند که نشان می دهد افراد دارای بیماری روانی “احمق”، “دیوانه”، “خشن” هستند و این موارد به صورت مستقیم در ژاکت ها نوشته می شود.

برگزاری جشن های شبح زده به یک تجارت بزرگی تبدیل شده است و همانند بازرگانان می باشند و هر چیزی را که در هنگام جشن گرفتن به آن نیاز دارید، شامل موارد نمایش داده شده در مهمانی، شمع، لباس ها و جذابیت های خانه شبح زده را ارائه می دهند.

براساس گزارش سازمان خرده فروشی ملی، تخمین زده شده است که ۱۷۱ میلیون آمریکایی در فستیوال هالوین امسال شرکت کند.

همچنین تخمین زده شده است که فروش های مربوط به هالوین، بالای ۸٫۴ میلیارد دلار باشد.

بنابراین باید بررسی کرد چه چیزی باعث می شود که نمایش های بیماری روانی آسیب زا و حتی خطرناک باشد؟

دائمی کردن برچسب سلامت روانی
بیماری روانی یک موردی می باشد که در معرض برچسب های قابل توجهی قرار دارد.

افرادی که علائم بیماری روانی را تجربه می کنند، در اغلب مواقع به دلیل ترس از ایجاد مشکل در زندگی های شخصی و حرفه ای خودشان، این مشکلات را مخفی نگه می دارند.

طبقه بندی کل یک گروه از افراد به عنوان ترسو یا خطرناک به دلیل اینکه آنها دارای اختلال روان شناختی یا روان پزشکی می باشند، نه تنها رعایت انصاف نمی باشد، بلکه در سطح بالایی نادرست می باشد.

بیماری روانی در برخی مواقع می تواند ترسناک باشد، ولی این بدان معنا نیست که فرد دارای بیماری روانی باید در معرض ترس و تبعیض قرار بگیرد.

چنین معرفی هایی بخشی از دلیل مردم برای مخفی کردن بیماری شان در برخی مواقع و عدم مراجعه به کمک مناسب می باشد.

یک مثال از چنین لباس های  جذابی که در سال های اخیر مشاهده شده اند، عبارتند از:

خانه های شبح زده ای که به عنوان “تیمارستان شبح زده” نمایش داده می شدند و در آنجا بازدید کنندگان از طریق ژاکت های بیماران و عبارات نوشته شده بر روی آن، نسبت به وضعیت آنها مطلع می شوند.
لباس های هالوین “بیمار روانی” که بیمار روانی را به عنوان موارد ترسناک نشان می داد.
لباس های جنسی که زنان را دارای بی اشتهایی عصبی و به عنوان “استخوان بندی های جنسی” نمایش می داد.
همانطور که ما هم می توانید تصور کنید، چنین نمایش هایی می تواند منجر به ناراحتی افرادی شود که زندگی شان تحت تاثیر بیماری روانی قرار دارد.

فقط این مورد وجود ندارد، بلکه برخی از موارد جعلی منجر به ایجاد افسانه ها و تصورات غلطی نسبت به سلامت روانی شده است.

بیمارنی روانی به صورت مکرر به عنوان یک عامل ترسناک، غیرقابل پیشبینی و منبع خشونت بیان شده است.

همچنین در برخی مواقع دیگر، به عنوان یک مورد سرگرم کننده و غیرجدی در نظر گرفته شده است.

هر دو این تصورات منجر به ایجاد یک تصور قالبی می شود و باعث می شود که این افراد در زمان نیاز به کمک، به کمک مناسبی مراجعه نکنند.

مرکز مشاوره مگاروان
خطرات برچسب
حوزه سلامت روان از مدت ها پیش با برچسب مرتبط به بیماری روانی مقابله می کند.

افراد دارای بیماری روانی در اغلب مواقع به عنوان افراد ناپایدار و حتی خشن در نظر گرفته می شدند، که در زمان مراجعه به کمک منجر به بروز موانع قابل توجهی می شد.

بر اساس بیانیه رئیس قسمت پزشکی ارتش آمریکا، برچسب یکی از برجسته ترین موانع در درمان سلامت روانی می باشد.

همچنین افراد تمایل دارند تا این برچسب را درونی کنند و در نتیجه احتمال مراجعه به کمک کاهش پیدا می کند

به دلیل نمایش های مربوط به بیماری روانی به عنوان موارد ناپایدار و حتی تهاجمی، ممکن است که افراد در مورد بیماری خودشان خجالت بکشند.

برچسب در اغلب مواقع شامل احساس خجالت، سرزنش و انزوا می باشد.

ممکن است که افراد دارای بیماری روانی تلاش کنند تا علائم خودشان را از سایر افراد مخفی نگه دارند، چرا که ممکن است این افراد به دلیل بیماری خودشان مورد تبعیض قرار بگیرند.

ممکن است که این افراد به جای مراجعه به کمک برای بهبود علائم خودشان، تلاش کنند که خوددرمانی کنند یا حتی نسبت به مشکلاتی غیر از ترس از برچسب دار شدن بی توجه باشند.

این مورد نامساعد می باشد، چرا که گزینه های درمانی ایمن و موثر متعددی در دسترس قرار دارند. همچنین هر چه که این افراد زودتر به درمان مراجعه کنند، زودتر می توانند به بهبود دست پیدا کنند.

منبع :برچسب روانی هالوین – آیا هالوین مخرب است؟-روانپزشک خوب

درمان افسردگی...
ما را در سایت درمان افسردگی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : مونا منکاوی afsoordegi بازدید : 183 تاريخ : چهارشنبه 23 مرداد 1398 ساعت: 21:23

در مقاله قبلی سایت تجربه ی آسیب زا یا تروما در کودکی ۱ در مورد آسیب یا ترومای دوران کودکی و پاسخ به سوالات معمول در این زمینه صحبت کردیم. در این مقاله نگاهی به تصورات رایج و غلط از این مقوله خواهیم انداخت.
 
تصورات غلط از تروما
 
حال بیایید نگاهی به 8 تصور غلط از تروما داشته باشیم:
 
تروما کوتاه مدت است: اثرات یک تجربه ی تروماتیک مادام العمر است. حتی بعد از سالها درمان مداوم، یک تجربه ی تروماتیک از سطح هوشیار قربانی پاک نخواهد شد. من شنیده ام که بسیاری از افرادی که مورد سوء استفاده ی جنسی قرار گرفته اند می گویند که “تجاوز تمام می شود اما ترس از آن برای همیشه باقی می ماند”. یک تصور بسیار غلط از تروما این است که کودکی که از محیط و یا وضعیت تروما دور می شود، تروما پیایان می یابد. اما واقعیت این است که فرد نیاز خواهد داشت تا با استفاده از درمان مورد حمایت قرار گیرد.
کودکان آسیب دیده از تروما، کارهای بد انجام نمی دهند: برخی از کودکان که سابقه هایی از ترومای بسیار سخت داشته اند، می توانند تبدیل به کودکانی شوند که مشکلات شخصیتی و رفتاری بسیار شدیدی از خود بروز می دهند. متاسفانه، برخی از کودکان، در دوران نوجوانی مشکلات عملکردی از خود نشان می دهند مانند دزدی، دروغ گویی، تقلب، دستکاری، ایجاد آتش سوزی، حیوان ازاری و تخریب اموال که در نهایت مساوی است با نشانه های رفتاری از ضد جامعه بودن. در موراد دیگر، برخی از کودکان تبدیل به بزرگسالانی می شوند که با سوء مصرف مواد مخدر، اعتیاد جنسی یا رفتارهای تعارضی دست به گریبان هستند. تکرار بستری شدن ها در بیمارستان، حبس شدن، رفتارهای پر خظر، از دست دادن شغل، حمله خشونت آمیز یا دوره هایی از افسردگی شدید همچنین در چنین افرادی متداول است. خیلی رایج است که مردم فکر کنند که کودکانی که سابقه هایی از تروما دارند ممکن است تا حدودی افسرده و مضطرب باشند و یا با مشکلات تحصیلی دست و پنجه نرم کنند. همچنین تصور می شود که کودک و یا نوجوان  با “رفتارهای منفی” رشد خواهد کرد. اما واقعیت از این قرار است که بسیاری از کودکان با چالش های مادام العمری روبرو هستند که برخی اوقات می تواند زندگی آنها را در دوران بزرگسالی فلج کند. این قطعا توجیهی برای رفتارهای شرح داده شده نیست. اما بدون شک برای بسیاری از مردم واقعیت دارد.
تروما احتمالا نمی تواند پس از مدت مدیدی بعد از وقوع، بر مغز و بدن تاثیر بگذارد: برخی از کودکان در طول چند سال اولیه ی زندگی بعد از تجربه ی تروماتیک بسیار مقاوم هستند. برخی از کودکان بدون هیچ مشکلی پیش می روند در حالی که کودکان دیگر حول 9 تا 12 سالگی شروع به دست و پنجه نرم کردن با مشکلات می کنند. بسیاری از این مشتریان من در این سن، تروما را تجربه کرده و اکنون چالش های درون فردی، احساسی و تحصیلی را تجربه می کنند. سالهای اولیه ی کودکی آنها خوب بوده و حالا که در مدرسه هستند، انتظارات بیشتری از آنها می رود، از آنها خواسته می شود تا در حد استانداردهای اجتماعی رفتار کنند و بایستی مستقل تر باشند، آنها با نیازهای زندگی روزمره درگیر هستند. برای بسیاری از والدین و حامیان، مشکلات رفتاری و پیشرفتی که در اواخر دوران کودکی رخ می دهد، بسیار گیج کننده هستند چرا که به گفته ی والدین، رفتارها از ناراحتی ها سرچشمه می گیرند.
تروما نمی تواند مشکلات سلامت روان و رفتاری مادام العمر ایجاد کند: بسیاری از کودکانی که تروما را تجربه کرده اند با برخی از مشکلات رفتاری متداول مانند اختلال نافرمانی مقابله جویانه، اختلال رفتار و ADHD دست و پنجه نرم می کنند. مشکلات توجه، بیش فعالی، و سطوح بالای اضطراب نیز جزو این مشکلات هستند. افسردگی و فوبیا نیز متداول است. من مطمئن هستم که شما بخوبی آگاهی دارید که بسیاری از کودکانی که به شدت بوسیله ی تروما آسیب دیده اند، اختلال استرس پس از تروما در آنها تشخیص داده می شود.
تروما نمی تواند کودکان خیلی کوچک را تحت تاثیر قرار دهد: تروما با توجه به نظر شبکه ملی استرس کودکان، می تواند یک تاثیر حسی بر کودکان داشته باشد. یک کودک می تواند بشنود، ببیند، احساس کند و یا حتی ببوید هر آن چه را که ترس، اضطراب و عدم قطعیت را ایجاد می کند. در نتیجه، یک پاسخ تروما می تواند در کودکان حتی با سن 5 ماه نیز رخ دهد. اگر تروما تکرار شونده و شدید باشد پاسخ تروماتیک می تواند بسیار بدتر باشد که در رشد صحیح شناختی، احساسی و فیزیولوژیکی اختلال ایجاد کند. برنامه های هد استارت در کمک به کودکان کم سن و سال، از سن 0 تا 5 سال، برای مواجهه با تروما در سنین بسیار کم می تواند بسیار کمک کننده باشد. هدف این برنامه ها فراهم کردن ثبات برای خانواده هایی است که درگیر هستند و نیز کمک به جلوگیری از آسیب های بیشتر احساسی، فیزیولوژیک، روانی و شناختی می باشد.
با کمک، هر کسی می تواند از تروما خلاص شود: تروما الزاما زندگی فرد را برای همیشه تحت تاثیر قرار نمی دهد و این در صورتی است که افراد خدمات درمانی مناسب دریافت کرده و تعداد مناسبی از عوامل محافظتی برای حمایت داشته باشند. با این حال، ترما می تواند به حدی پیچیده باشد که جنگی مادام العمر با مرور خاطرات، ترس یا اضطراب و افسردگی می تواند به همراه داشته باشد. درمان تروماتیک مادام العمر همچنین ممکن است برای برخی افراد که تروما دیده اند، مورد نیاز باشد. برای بسیاری از ما که تروما را تجربه نکرده ایم، واقعا سخت است درک کنیم که تروما تا چه حد می تواند برای بسیاری از مردم به لحاظ احساسی و روانی آسیب زننده باشد. این به این معنی نیست که یک کودک تروما دیده نمی تواند به نحوی رشد یابد که تبدیل به یک فرد سالم نشود. اما توجه به این نکته لازم است که لحظات طاقت فرسایی وجود خواهد داشت و درمان مستلزم صبوری و استقامت است.
اگر تروما نبینید، آن نمی تواند بر شششما تاثیر بگذارد: آیا تا به حال واژه ی ترومای نا محدود (یا ثانویه) را شنیده اید؟ این نوع از تروما فردی را تحت تاثیر قرار می دهد که شخصا آن تروما را تجربه نکرده اما در مورد آن شنیده است و یا به صورت ثانویه آن را تجربه کرده است. بسیاری از پاسخ دهنده های اولیه، التهاب و تروما را بعد از درگیری با بسیاری از موارد مکرر از تروما تجربه می کنند. بلایای طبیعی، صحنه های قتل، آزار و اذیت کودکان و نادیده گرفتن، کار قانونی، درمان سلامت روان و غیره همگی می توانند پاسخ دهنده های اولیه و یا حتی افراد جنبی را تحت تاثیر قرار دهند. کودکی که شاهد خشونت خانگی، بزهکاری و یا تجاوز خشونت آمیز است می تواند تروما زده شود. چه باور کنید و چه باور نکنید، کودکی که به ظاهر شاد است، اغلب می خندد، لبخند می زند یا از فعالیت های معمول دوران کودکی مانند بازی کردن لذت می برد نیز می تواند تروما زده باشد. کودکان کاملا مقاوم هستند اما نمی توانیم فرض را بر این بگیریم که چون یک کودک، کودک است پس با تروما درگیر نمی شود. برای بسیاری از کودکان، ترس آنها تا زمان رفتن به تخت خواب در شب یا تا زمان رویارویی با یک عامل آشکار نمی شود.
یک والد با سوء مصرف مواد مخدر نمی تواند عامل تروما برای یک کودک باشد: باور کنید یا نه، هر گونه موادی که رفتار والدین را به طرق منفی تحت تاثیر قرار دهد می تواند برای کودک تروما ایجاد کند. یک والد معتاد به الکل، مصرف کننده ی هرویین، مصرف کننده ماریجوانا یا والدینی که سوء مصرف قرص دارند می توانند به شیوه هایی رفتار کنند که به صورت منفی بر کودک اثر می گذارد. والدین تحریک پذیر، عصبانی، سوء استفاده گر و خشن که تا زمان مستی می نوشند، می توانند حتی بیشتر سوء استفاده گر و تحریک پذیر تر باشند و چیزهایی را بگویند و انجام دهند که کودک را وحشت زده کند. در بسیاری از موارد، کودک یک والدین با سوء مصرف مواد مخدر، اغلب مسئول مراقبت از خواهرها و برادرها، پختن غذا برای خودشان و بردنشان به مدرسه است. کودکی که می بیند مادرشان در گوشه خیابان مواد مخدر می خرد نیز می تواند با چیزی که احساس می کند، می بیند و یا می شنود تروما زده شود. مصرف و یا خرید و فروش مواد نیز می تواند منجر به تروما شود، بسته به اینکه چه کسی حاضر است و یا اینکه چه چیزی رخ می دهد. این حقیقت ساده که کودک زمانی که والدین مست هستند و یا نشئه هستند مجبور است مسئول خودش باشد هم می تواند منجر به تروما شود. بسیاری از مشتریان نوجوان من خشم و تنفر را در قلب خود نسبت به والدین با سوء اسفاده مواد برای دلایلی که گفته شد، نگه می دارند. مهم است که ما دانش صحیحی در مورد تروما و اینکه چگونه بر قربانیان تاثیر می گذارد را گسترش دهیم. ما نمی توانیم به نیازهای یک کودک سر سخت، نوجوان و یا بزرگسال به طور صحیح پاسخگو باشیم مگر زمانی که ذهنمان را به روی آنچه که واقعا بر آنها تاثیر می گذارد باز کنیم. این کار با زبان و دانش صحیح و از تروما آغاز می شود.
درمان افسردگی...
ما را در سایت درمان افسردگی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : مونا منکاوی afsoordegi بازدید : 209 تاريخ : چهارشنبه 23 مرداد 1398 ساعت: 21:21

دختران آنچه که دیگران تصور می کنند پول پسران برای آنها اهمیتی ندارد . اگرچه اگر دختری مجذوب

پسری که پول دارد می شود به خاطر ثروت نیست بلکه راه و روش رفتار آنها را دوست دارند. همچنین

اگر مردی پول نداشته باشد ولی همان رفتار را داشته باشد دختر مجذوب آن می شود.مردان جذاب

دلایلی که دختران سراغ پسر پولدار می روند ازجمله : بعضی از مردم فکر می کنند که  به دختران جوان

آموزش غلط داده می شود که مادیات برای آنها ارزش داشته باشد و آن را خوشبختی بدانند به همین دلیل

این مسئله اتفاق می افتد.

 

رفتار مردان جذابیت
ویژگی های مردانی که خانوم ها دوست دارند شامل : مردانی که دارای ثروت می باشند از اعتماد به نفس

زیادی برخوردارند و شغل مناسبی دارند و  هر چیزی  که اراده کنند توانایی خرید آن را دارند و استرس

بقیه مردان را ندارند. همچنین مردان پولدار خونسرد هستند و استرس مالی ندارند. اما دخترانی که فقط

به پول فکر می کنند حتما باید از مرکز مشاوره خوب کمک بگیرند.

بعضی از افراد این تصور را دارند که پول مدت زیادی خوشبختی نمی آورد اما برای اینکه بتوان خوشبختی

را به وجود آورد مفید است و تنها پولدار بودن را در زندگی ملاک میدانند و به اینکه در ازدواج رفتار ،

فرهنگ و تحصیل اهمیت نمی دهند .

منبع :برای دختران رفتار مردان جذابیت دارد نه پول آنها- کانون مشاوران ایران

درمان افسردگی...
ما را در سایت درمان افسردگی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : مونا منکاوی afsoordegi بازدید : 185 تاريخ : سه شنبه 22 مرداد 1398 ساعت: 16:38